Amerikanske kanelsnegle
Amerikanske kanelsnegle (ca. 14-15 stk)
Du skal bruge :
25 g gær
1 dl mælk
1 spsk sukker
½ tsk salt
1 æg
100 g blødt smør
300 g mel
Fyld:
100 g blødt smør
100 g brun farin
½ spsk kanel
lidt friskrevet muskat
Evt. glasur til pynt (selvom glasur synes unødvendigt til denne lækkerbisken!)…
Lun mælken og rør gæren ud heri. Rør sukker, salt og æg i. Findel smørret i melet. Kom gærvæden i og ælt alt sammen.
Sæt dejen til hævning et lunt sted i en times tid. Rul dejen ud til en stor firkant.
Rør smør og farin sammen med kanel og muskat og smør det udover dejen- helt ud til kanterne.
Rul dejen sammen, skær den i 1 cm tykke skiver og sæt dem i en metalform foret med bagepapir, side om side.
Lad sneglene efterhæve en halv time.
Bages midt i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 gr. varmluft
Løft sneglene ud af formen i bagepapiret og lad dem køle lidt af før du deler dem.
Pynt evt. med glasur.