Title

2. august 2019

Tortilla – den hemmelige opskrift

Skrevet af Hende selv kl. 16:02 | Okse/svin,Opskrifter

700 g oksebovklump
½ liter oksebouillon
2 spsk olie
2-4 milde grønne chili
1-2 dĂĄser flĂĄede tomater
1 dåse tomatpuré
2 æg
75 g revet cheddarost
salt & peber

Varm olien i en gryde og vend hurtigt kødet i denne. Hæld bouillonen ved og lade koge svagt under låg i to timer.

Kødet tages op, nĂĄr det er kølet lidt ned. Nu rives det i smĂĄ strimler med hĂĄnden fx. – eller en gaffel kan ogsĂĄ bruges. NĂĄr alt kødet er pillet kommes det tilbage i gryden med bouillon/sky fra kødet – og der tilsættes chili, tomater og purĂ©. Dette koges ind – uden lĂĄg – til en tyk “kødgrød”. Tag gryden af varmen og rør to hele æg i – og den revne ost. Smag til med salt og peber.

Servering – lun totillaerne og rul fyld – salat + tomatbĂĄde + mere revet cheddarost i. Dæk rullen til med ost/guacamole og salsa og værsgod!! Server med mere salat til om ønsket… mmm det er for godt!

Lyst til at sige noget?