Title

12. august 2015

Nyt tiltag – skulle man??

Skrevet af Hende selv kl. 13:44 | Shopaholic

aldoreinelleTiden ændrer sig – og jeg prøver at følge trop. Blogs er ikke døde, men de er konverteret til en langt mere egocentreret del, end nogen sinde tidligere. I dag blogger man om, hvad man køber af tøj og sko – og egentlig er det da også underholdende – plus man kan få mange gode ideer til egne styles.

Jeg har fx lige været en tur i UK (online) og der indkøbt en rigtig lækker sort jumper med V-hals i sort caschmere.. 100% cashmere. Mindre kan ikke gøre det, der er noget med den der blødhed – og så gør det altså også at tøjet bare sidder.

Endvidere blev jeg også fristet på vejen hen over DK igen, til at besøge ALDO – og her blev jeg syndigt forelsket i et par sandaler. Jeg forestiller mig, de skal bruges hen over sensommeren – hvor det tegner til Indian Summer, ihvertfald hvis man skal følge opråb om hedebølger i Europa. Så.. er det jo en meget god ide med et par nye sandaler – som jeg vil bruge til et par helt almindelige slidte cowboyshorts – og nej, de er såmænd bare fra Vero Moda – og afskyeligt gamle (dvs. 4-5 år gamle).

Her kan du se et foto af de lækre sandaler – og måske bliver du også fristet? De sagde (2)


  1. Pernille Thorup siger:

    sko, bør de kombinerer med smukke kjoler.

  2. Anja siger:

    Sko kan altid med fordel matches til ens kjoler 🙂

Lyst til at sige noget?