Title

17. januar 2015

Tortilla – den hemmelige opskrift

Skrevet af Hende selv kl. 17:30 | Det sker,Okse/svin,Opskrifter

700 g oksebovklump
½ liter oksebouillon
2 spsk olie
2-4 milde grønne chili
1-2 dåser flåede tomater
1 dåse tomatpuré
2 æg
75 g revet cheddarost
salt & peber

Varm olien i en gryde og vend hurtigt kødet i denne. Hæld bouillonen ved og lade koge svagt under låg i to timer.

Kødet tages op, når det er kølet lidt ned. Nu rives det i små strimler med hånden fx. – eller en gaffel kan også bruges. Når alt kødet er pillet kommes det tilbage i gryden med bouillon/sky fra kødet – og der tilsættes chili, tomater og puré. Dette koges ind – uden låg – til en tyk “kødgrød”. Tag gryden af varmen og rør to hele æg i – og den revne ost. Smag til med salt og peber.

Servering – lun totillaerne og rul fyld – salat + tomatbåde + mere revet cheddarost i. Dæk rullen til med ost/guacamole og salsa og værsgod!! Server med mere salat til om ønsket… mmm det er for godt!


  1. Mhmmm Jose siger:

    Okay, så er den prøvet af, og den mere en godkendt! Nøøj det var den bedste tortilla jeg nogensinde har smagt. Det samme gælder min kæreste, skulle jeg hilse og sige!

    Mange mange tak.

    Ps: jeg må indrømme at jeg var skeptisk ;)

  2. Anja siger:

    Mhmmmm Jose – super – det er jeg glad for at I kunne lide – det er faktisk en opskrift jeg har fået fra min gode ven – der anbefalede den på det varmeste :D Og den smager rigtigt godt :P

  3. Anja siger:

    I øvrigt skal jeg ile med at poste link til denne – der absolut også er god, vi fik det i går … YUMMY! :)

    http://www.millarca.dk/?p=2833

Lyst til at sige noget?

*

Anti-spam image