Title

17. august 2012

Tortillas – GF

Skrevet af Hende selv kl. 15:52 | GF,Opskrifter

4 stk

3½ dl glutenfrit mel.
1 dl majsmel
1 tsk. salt

1,5 dl vand eller mælk

Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt væsken.

Ælt dejen smidig (ikke klistret) og lad den hvile i 15 min.

Del dejen op og rul den ud på meldrysset bord til passende størrelse.

Bages på stegepande ved middel varme.

Kan fyldes på mange forskellige måder, eksempelvis:

Server de varme tortillas med kyllingefileter stegte sammen med peberfrugt og løg og tilsat hjemmelavet yoghurt.

Hakket oksekød krydret med paprika, spidskommen, hvdløg og ingefær – blandet med smuldret fetaost, rød peber i strimler og rucola pÃ¥ tortillaerne. Rul dem sammen og læg dem i et ildfast fad, strø ost over og gratiner i ovnen 10 min ved 200 grader.

Lyst til at sige noget?