Tortillas – GF
4 stk
3½ dl glutenfrit mel.
1 dl majsmel
1 tsk. salt
1,5 dl vand eller mælk
Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt væsken.
Ælt dejen smidig (ikke klistret) og lad den hvile i 15 min.
Del dejen op og rul den ud på meldrysset bord til passende størrelse.
Bages på stegepande ved middel varme.
Kan fyldes på mange forskellige måder, eksempelvis:
Server de varme tortillas med kyllingefileter stegte sammen med peberfrugt og løg og tilsat hjemmelavet yoghurt.
Hakket oksekød krydret med paprika, spidskommen, hvdløg og ingefær – blandet med smuldret fetaost, rød peber i strimler og rucola pÃ¥ tortillaerne. Rul dem sammen og læg dem i et ildfast fad, strø ost over og gratiner i ovnen 10 min ved 200 grader.
Lyst til at sige noget?