Tærtedej – GF
200 g glutenfri mel ( kan bruge ½ ”alm” og ½ grov glutenfri mel)
75 g margarine
½ tsk salt
1 æg
2 – 3 spsk vand
Fyld:
50 g margarine eller olie
200 g revne gulerødder
175 g porre i tynde ringe
150 g bacon ( sprød stegte )
150 g skinke i strimler
3 æg
½ tsk salt
friskkværnet peber
100 g revet ost
Margarinen smuldres i melet. Saltet tilsættes. Dejen samles med æg og vand. Beklæd en smurt tærteform med dejen. Svits gulerødder og porrer i det smeltede fedtstof. Damp grønsagerne under låg i 4-5 min. Pisk æggene sammen med salt og peber. Fordel grønsagsblandingen og kødet over dejen, og hæld æggeblandingen ved. Drys ost over. Bag tærten midt i ovnen ved 200° i ca. 45 min. Tips: Andre grønsager kan anvendes, f.eks.
Lyst til at sige noget?