Nougatlagkage
Kæft.. den her smagte bare for godt – sÃ¥ opskriften skal helt klart gemmes!
Nougatlagkage
Bunde:
3 æggehvider
150 gr. nødder/mandler hakket fint
150 gr. sukker
½ tsk. bagepulver
Fyld:
1/2 l. piskefløde eller 1/2 l. creme fine til piskning (i den jeg smagte, var der brugt cremefine)
200 gr. nougat smeltes og vendes i fløden lidt efter lidt
Æggehviderne piskes stive.
Sukker, nødder og bagepulver blandes og vendes i æggehviderne.
Tegn 2 cirkler på bagepapir, med diameter på 24 cm.
Fordel massen i de 2 cirkler.
Bag bundene ved 160 gr. i ca 30 min., pas på at de ikke bliver mørke i kanten.
Fløden lægges mellem de afkølede bunde og kage sættes på køl.
Kagen har bedst af at trække, i mindst 2 timer.
Lyst til at sige noget?