Title

13. september 2011

Louboutin sko.. yes!

Skrevet af Hende selv kl. 15:23 | Shopaholic,Shoplinks

Og uh.. oh… nu var det jo nærmest et tilfælde, jeg kom forbi siden her. Hvis man er til de kendte Christian Louboutin sko med de markante røde såler, bør man suse en tur forbi. Priserne er absolut rimelige, skoene koster kun lige en tusse 😛 Det er helt sikkert, jeg kommer forbi, når tiden nærmer sig den årlige julefrokost på jobbet, hvis ikke mit skoskab kan byde på noget spændende 😉 Vær’sko’ 😉


  1. Tina siger:

    Altså Big man må aldrig nedvurdere betydningen af nyt i klædeskabet 🙂

  2. Anja siger:

    Det gør han ikke.. han kender mit klædeskab 😀

  3. Tina siger:

    Alså søde Anja, Nicky kender da også mit klædeskab, men det betyder da ikke at der ikke er plads til tilbehør, så som sko, smykker og hvad man nu ellers falder over på sin vej 🙂

Lyst til at sige noget?