Title

12. september 2011

Hvor skal det X være?

Skrevet af Hende selv kl. 12:24 | Det sker

Bortset fra foran undertegnede.. x-altmuligt.

Jeg er faktisk fløjtende ligeglad med folketingsvalget, og det kan godt være jeg er dum og barnlig, men det er jeg altså. Jeg synes ikke, der er nogen af de fine politiker-folk der har noget at have det i. Alt det der loves, jo, vi elsker at høre det – og det er da også fantastisk at tro på, at hvis jeg sætter mit X ved SF, så bliver der straks max. 24 elever i klasserne og der er 2-3 lærere i hver klasse. Nu var det jo her til morgen, da jeg gik ned til skolen med Yngste – uden for stod SF-folkene opstillet forklædt som yngre og smilende mennesker 😉 Jeg lod mig pådutte en folder – men den endte sine dage i skraldespanden.

Faktisk er der jo næsten ingen af alle de gyldne valgløfter, der bliver indfriet – og gør de det, er de altid screwed i større eller mindre grad. Men… én ting, jeg værdsætter, alt til trods. At jeg har stemmeret. At vi her i landet har den styreform vi har. Alt andet ville i øvrigt være uacceptabelt, og bør modarbejdes.

Nej, jeg synes ikke, det er nemt – at jeg på torsdag skal trave ned på den lokale skole og sætte mit X. Alle de mange mere eller mindre lødige tests på, hvad man kan stemme – viser sig at være helt i skoven. For der sidder jeg med resultatet, og tjah… når jeg så læser partiets gyldne ord, støjer det. For det er jo på ingen måde muligt at gøre de ting, de lover. Ikke at de ikke vil, det tror jeg skam gerne – men problemet er, at når man bliver voksen kan man ikke altid få lov til at gøre det man vil. Præcis som når man finder sin infantile side og husker, hvordan det var at få et rungende “nej” til ønsket om at gå over på legepladsen alene… meh! Dette var dog blot et tænkt eksempel og har ingen rod i min fortid.

Seneste nyt, Yngste insisterer kraftigt på at Ældste kommer til lægen. Hun vil have en hamster, og som følge deraf, skal Ældste underkastes en prik-test, da han er allergisk over for katte. Jeg tror ikke det gælder hamstere, men jeg skal være sikker!

Lyst til at sige noget?