Title

19. juli 2011

En tand fattigere

Skrevet af Hende selv kl. 22:55 | BĂžrn,Det sker

Yngste er super stolt i dag – for efter mange betĂŠnkeligheder blev hun parkeret pĂ„ bordet pĂ„ badevĂŠrelset. Udstyret med en tandbĂžrste var hun ogsĂ„ – for nu handlede det om en lĂžs tand. Og ud skulle den der tand altsĂ„, for jeg havde konstateret, at den ny kiggede pĂŠnt meget frem bagved den gamle… AltsĂ„… Ud.

Hun var nu ogsĂ„ ret sej, jeg er imponeret af det lille pigebarn. Tanden rokkede godt nok – men ikke sĂ„dan “nok”. Mens jeg lĂŠste “Heksens Kat” for bĂžrnene her til aften, havde hun fĂ„et grĂžnt lys til at rokke, rokke og atter rokke med den tand. Og det gjorde hun. Pludselig var det tid til tandbĂžrstning – og SÅ kom der gang i sagerne. FĂžrst bad hun mig om at “rive” i tanden med tandbĂžrsten og tage godt fat. Det gjorde jeg, og ĂŠhm… jeg kom vist til at tage lidt for godt fat – for lĂžs blev tanden. Yngste rev nu selv til.. og sĂ„ var tanden hurtigt i en tynd trĂ„d. Mens jeg rystede i rygmarven – rev hun sĂ„ selv tanden fri – og var meget stolt!

Jeg er ret glad for, at vi sparede en tur til tandlĂŠgen… ligesom sidste gang! Det var der, hvor der blev opereret og meget andet, dengang hvor Yngste besvimede af skrĂŠk.

I gĂ„r havde jeg SĂždSmukVeninde pĂ„ besĂžg – og det var som altid superdejligt at se hende. Fint brun var hun efter en dejlig ferie med sin familie, og der var sĂ„ meget at sludre om, endnu en gang. Hun er virkelig et jern, og hun fik ogsĂ„ lige rettet mine tanker lidt ind, sĂ„ de var til at holde ud. Tak for det til hende, det er altsĂ„ guld vĂŠrd med sĂ„dan en veninde! Vi fandt ogsĂ„ ud af at gĂ„ en lang tur, selv om regnen truede deroppe pĂ„ himmelen – heldigvis nĂ„ede vi sĂ„ lige ind, inden det virkelig sagde splask… og der opstod et spontant skybrud 😉

Der blev hygget gennem, sludret og snakket – og aftalt, hvor vi skal hen at hĂŠrge med vores umĂ„deholdne shopping nĂŠste gang – og der blev naturligvis ogsĂ„ spist. Hun fik ĂŠren af at vĂŠre prĂžvekanin til en ny opskrift, jeg har fĂ„et – men det smagte altsĂ„ sĂ„ godt, sĂ„ hun ogsĂ„ bliver nĂždt til at fĂ„ den. Den er ikke spor svĂŠr, nĂŠrmere latterlig nem at lave 😉 Jeg mĂ„ se at fĂ„ overskud til at fĂ„ postet den her pĂ„ siden, sĂ„ jeg ikke bare glemmer den.

Lyst til at sige noget?