Title

13. juli 2011

VenindetrĂŠf og lidt om tiden

Skrevet af Hende selv kl. 23:03 | Betragtninger,Billeder,Restaurant

Bare sĂ„ hyggeligt, SMS fra ÆldsteVeninde indlĂžb tirsdag – hun ville gerne byde mig pĂ„ middag i dag onsdag. PĂ„ sĂ„dan en regnvejrsdag var det rigtig dejligt at sidde og se frem til at skulle hygge sig med veninden sent pĂ„ eftermiddagen. Vi aftalte at mĂždes i RĂždovre Centrum lidt i fem, og ret typisk mig fandt jeg det en anelse vanskeligt at finde Butterfly. Det er jo desvĂŠrre stadig sĂ„dan, at jeg er i stand til at fare vild pĂ„ et badevĂŠrelse. Hvilket minder mig om, at jeg kraftigt Ăžnsker mig en GPS, for min gamle er stĂ„et af…

Vi dalrede lidt rundt og snakkede sĂ„ meget, at vi blev enige om, at vi hellere mĂ„tte sĂŠtte os pĂ„ en af fortovscafeerne. Her nĂžd vi lige en caffe latte – og nu kan man sĂ„ fĂ„ dem LowFat, sĂ„ det bad jeg om. Veninden bad om en almindelig latte, men mĂ„tte modtage undskyldning fra ekspedienten – fordi der kun var minimĂŠlk tilbage. Ergo fik vi begge en LatteLowFat, hehe. Jeg klager ikke! Og sĂ„ sludrede vi lĂžs, og latten forsvandt som dug for solen. Bagefter trallede vi lidt rundt og lurede pĂ„ blandt andet Ăžreringe i Magasin.

Veninden insisterede pĂ„, at jeg skulle have et sĂŠt Ăžreringe – og at Yngste ogsĂ„ skulle. “Det skal fejres, at I har fĂ„et huller i Ăžrerne!!” sagde hun, og jeg protesterede lidt, men der var ikke noget at gĂžre. Jeg valgte et par Ăžreringe til Yngste, som heldigvis havde udpeget for mig, hvad hun Ăžnskede sig. Faktisk Ăžnskede hun sig ALLE Ăžreringene – “Undtaget dem med dĂždningehoveder”. Det pigebarn, hun er da ogsĂ„ sĂ„ vanskelig! 😉 Vores ny Ăžreringe, som vi fĂžrst mĂ„ prĂžve om fem uger fra nu kan ses pĂ„ billederne her

og her… Dem, der er stjerneformede er tiltĂŠnkt Yngste.

Vi sluttede af pĂ„ Butterfly, hvor vi hyggede os over et par retter mad. Det er faktisk et ret godt koncept dĂ©r – der er et godt udvalg af forretter – samt hovedretter, og man kan sĂ„ spise f. eks. to retter for 178 kroner, hvilket vi gjorde. Uh, det var hyggeligt, der blev sludret frem og tilbage om bĂžrn, Ă„ndssvage SFO’er og meget andet godt. Det var rigtig skĂŠgt, for i sin pung fandt veninden en masse gamle billeder – og jeg var ved at gĂ„ i gulvet… der var ogsĂ„ et billede af “Anja, 20 Ă„r” – og sĂ„ dĂ„nede vi ellers begge to over, sĂ„ hurtigt som tiden dog gik – og var det virkelig 18 Ă„r siden… eller noget! Det er faktisk ret utroligt, at tiden sĂ„dan flyver afsted, for man fĂžler sig faktisk ikke en dag ĂŠldre, end for ti Ă„r siden. MĂ„ske en anelse mere voksen og fornuftig, men kun en anelse. Inden i er man ikke anderledes, end man altid har vĂŠret.

Det er faktisk en ret underlig stĂžrrelse, tiden. Indtil man bliver 18 Ă„r, er der den store nedtĂŠlling, til man endelig er “voksen” – eller det burde nĂŠrmere betegnes “myndig”, da kun et meget lille fĂ„tal kan siges at vĂŠre voksen som 18-Ă„rig. Derefter fĂžles tiden som en frĂ„dende strĂžm, der bare river Ă©n med. Videre og videre gĂ„r det, man bliver fĂŠrdiguddannet, man fĂ„r arbejde, nogen fĂ„r bĂžrn, andre igen fĂ„r hund og kat… men fĂŠlles for alle kan tiden mĂ„les pĂ„ bĂžrnenes eller kĂŠledyrenes alder.

For nĂ„r man har rundet de 29 og et par mĂ„neder, tĂŠnker man ikke lĂŠngere over, hvor gammel man bliver nĂŠste gang – tvĂŠrtimod prĂžver nogle at lade vĂŠre med at tĂŠnke pĂ„ det. Min hedengangne farmor, som jeg stadig savner, sagde tit, at hun ville Ăžnske, at nĂ„r man var blevet 85, sĂ„ vendte tiden og gik baglĂŠns, indtil man var omkring de 35 Ă„r igen. SĂ„ kunne den for hendes skyld godt rulle lidt frem og tilbage sĂ„dan… Og sĂ„ var hun i Ăžvrigt stadig 17 Ă„r inden i…


  1. Esther siger:

    Din GPS er stÄet af?

    MÄske det sÄ ville vÊre en ide, at du lige beder KRAK om en kÞrselsvejledning, inden du skal herned? *G*
    Du skulle jo helst ikke ende ude pĂ„ klinten 😀

  2. Anja siger:

    HĂŠhĂŠ.. jeg lĂ„ner en GPS af Big, jeg kan ikke undvĂŠre sĂ„dan en! HĂ„ber jeg fĂ„r en i fĂždselsdagsgave 🙂

Lyst til at sige noget?