Title

10. juli 2011

Including a red adorn…

Skrevet af Hende selv kl. 21:26 | Det sker,Links

Det er jo sĂ„dan, at man sĂžrger for at vĂŠre dĂŠkket godt ind, for hvad angĂ„r bind og den slags. O.B., populĂŠrt kaldet Olsens bundpropper, har vi jo alle kendt til i mange Ă„r – og vi har et bredt udvalg af forskellige bind, med og uden vinger – og sĂ„gar ogsĂ„ dĂŠkkende forskellige behov. Det er sĂ„ nemt, ikke. Man gĂ„r bare ned i Matas eller Kvickly eller bare pĂ„ tanken og kĂžber en pakke bind. Dejligt let, ikke, for uden pĂ„ pakningen er angivet et antal drĂ„ber. Jo flere farvede drĂ„ber, jo mere heftig menstruation kan det absorbere. Fantastisk ikke?

Jeg gad nok vide, hvad man sĂ„dan ville stille op, nĂ„r blodet begynder at lĂžbe – uden at man havde adgang til alle de ovenstĂ„ende herligheder??? Eller mĂ„ske kan ens nedre regioner bare ikke tĂ„le alle de blegemidler, der er anvendt i bind og tamponer… Se, det er der jo nogen, der nu har fundet pĂ„ en smart lĂžsning til. Endda en temmelig miljĂžvenlig og – mĂ„ man sige – sĂŠrdeles gennemafprĂžvet metode – som sandsynligvis ville vĂŠkke undren i vore oldemĂždre og bedsteforĂŠldres generationer.

Nu er det jo den tid pĂ„ mĂ„neden, her lige om lidt – og derfor var det med et stort smil pĂ„, jeg plĂžjede mig gennem opskriften og historien pĂ„ siden her. Det var faktisk meget interessant lĂŠsning, og jeg vil med glĂŠde sprede budskabet. Jeg er sikker pĂ„, at det ikke kun er mig, der pĂ„ den tid af mĂ„neden nogen gange vegeterer lidt over, at det er meget heldigt, at man sĂ„dan lige befinder sig i et “civiliseret land” med fri adgang til alskens hygiejniske fornĂždenheder.


 1. Anne siger:

  Ja, jeg ville sÄ aldrig turde bruge sÄdan et uden en solid vandtÊt barriere. Det kan godt vÊre, at fleece virker til bleer, men nÄr en voksen dame sÊtter sig ned pÄ sÄdan et vÊskefyldt stykke hÄndarbejde, sÄ siger det helt sikkert splat.

  Men jeg er glad for de par syede, jeg har – men aldrig nogensinde uden PUL bagpĂ„. 🙂

 2. Anja siger:

  LOL den var god.. du fik virkelig et levende billede frem pĂ„ min nethinde 😀 Sikke noget… jeg tror ogsĂ„, jeg fortsat holder mig til de der engangsfornĂžjelser 😉

 3. Anne siger:

  Du skulle nu prĂžve en af dem med PUL bagpĂ„ – det ER en god idĂ©, og det ER behageligt, men jeg synes, at det er farligt at starte ud uden en plasticbarriere, nĂ„r man er vant til engangsbind.

 4. Anja siger:

  Man ved aldrig, mĂ„ske prĂžver jeg en dag – for ideen er god, helt bestemt. Kan man passe pĂ„ naturen af den vej, er det jo genialt! 😀

Lyst til at sige noget?