Title

10. juli 2011

Søndag er hviledag

Skrevet af Hende selv kl. 12:42 | Det sker

Jeg er godt nok ikke sådan helt god i dag, hvad angår mood. Hvis man skulle beskrive mit mood med en smiley – ville det nok være en lidt gnaven, gammel og sur smiley. Det er aldrig spor sjovt, når det er søndag – “alt” har lukket. Med alt mener jeg muligheder, for at der skal ske noget. Var det nu lørdag, kunne jeg sagtens lokke en veninde med en tur et eller andet sted hen, men det er ikke lørdag. Endnu værre er det, at jeg ikke, som en munter bjergged, bare kan springe rundt i udsalgsvarerne i denne her omgang.

Der er udsalg alle vegne, jeg har kigget – og ønsker mig bare så mange ting. Der er disse – dødlækre sko fra Lola Ramona, som er godylt fede til et par hvide jeans (jeg har selvfølgelig prøvet dem i Lyngby), disse – som i øvrigt fik mig til at tænke på, at sådan nogen havde jeg da købt omme i London, da vi var derovre sidste år. Det er også rigtigt nok, kom jeg i tanke om – og så denne her fra Whiite, som jeg bare synes, er så fin! Jeg kunne blive ved og ved, jeg elsker bare at shoppe og finde gode tilbud.

Der er i øvrigt også meget at hente på TrendSales, som jeg gæster flittigt pt. Desværre får jeg ikke solgt særlig meget heller. Det er også snart på tide at skifte VISA, nu jeg kan kortnummeret uden ad, det tyder på, at jeg egentlig burde sendes i kloster bare en måneds tid, så jeg fik andre interesser 😉

Ungerne er her ikke engang til at afbryde mig dagen lang, de er nemlig på ferie hos deres far – og de kommer desværre først hjem igen 19. august, du godeste hvor jeg glæder mig til at se dem igen. Faktisk var jeg derude i går, da Ældste manglede en trøje – og så kunne han jo også “lige få sin oplader til mobilen”. Ikke tale om, at jeg kan klare, ungerne er væk i mere end en uge, uden at have mulighed for at komme i kontakt med dem. Deres far er jo desværre indimellem ofte en skovl, der ikke kan finde ud af at svare, når man sender SMS. Eller måske er det bare fordi, han glemmer at lade sin mobil op? Man skal jo altid lade tvivlen komme folk til gode, ahem!

Lyst til at sige noget?