Title

24. juni 2011

Køb dine ny sko hos Notabene

Skrevet af Hende selv kl. 13:33 | Shopaholic,Shoplinks

Det faldt sig så heldigt, at jeg lige for nylig faldt over en dejlig side, med nogen rigtig fine sko. Prøv selv at tage en lille tur rundt hos Notabene, hvor der pt. er udsalg Notabene, det er da næsten umuligt ikke at finde nogen sko, der falder i ens smag. Der er et stort og bredt udvalg af alle slags sko, og priserne er ikke på niveau med Brandos, der tilgodeser alle størrelser pengepunge.

Nu jeg er i gang, skal det også lige nævnes at populære Day, Birger et Mikkelsen har udsalg på deres lækre tøj, og du må da straks skynde dig ind på siden og se, om ikke der er noget, der frister nok til at indtage den næste plads i klædeskabet. Der er noget for både kvinder og mænd – så… mon ikke man kan finde en gave til kæresten også… 😉


  1. Mette siger:

    Damn… hvorfor poster du sådan noget når jeg lige har lagt budget og der slet slet ikke er penge til sko 🙁

  2. Anja siger:

    Der skal og må altid kunne graves lidt penge frem til sko… *sagde hende, der lige har smadret den lerkrukke omvundet med gaffatape, som husede mit ekstra VISA* 😀 Der blev også til et par sko 😛

Lyst til at sige noget?