Title

7. april 2011

Dygtig, ja han er

Skrevet af Hende selv kl. 08:22 | Børn,Det sker

Her i går var der temmelig meget run på, da vi skulle ud af døren. Derfor ved jeg også med mig selv, at her til morgen kan jeg tage den med ro. Og hvorfor så det? Jo, såmænd fordi da jeg pustede stearinlysene ud (som jeg har tændt for hyggens skyld) – sagde jeg højt, til mig selv og delvist henvendt til ungerne “Sådan, nu er de SLUKKEDE!!”.

I går sad jeg fast i massiv trafik på vej til verdensfirmaet, og kom i tanke om de forpulede lys… RAAAAHSGU! Og hjem kunne jeg nok ikke lige komme, men heldigvis var der en anden mulighed. En SMS røg afsted til Ældste, der ellers var afleveret på skolen i god behold tidligere på morgenen. Han tilbød at spæne hjem og checke, om de der dumme lys var slukkede, dygtig dreng – meget ansvarsbevidst vil jeg sige. Vi bor et pænt stykke vej fra skolen, så jeg syntes virkelig, han var dagens mand i skysauce.

Sikke et held man har sådan en stor og fornuftig dreng. Behøver jeg sige, at jeg købte en “Monstersnegl” med hjem til ham fra Q8-tanken. Han fortjente det, gjorde han. Uden tvivl. Jeg kender altså ikke andre drenge på 9 år, der bare siger, at “Så løber jeg hjem, selv om jeg måske kommer for sent i skole bagefter!”. Han kom nu ikke for sent, for han havde jo løbet alt det, remmer og tøj kunne holde 😉

Lyst til at sige noget?