Title

3. marts 2011

Jah… tyranni uden lige

Skrevet af Hende selv kl. 15:45 | Børn,Links

Well.. godt, så er jeg særdeles præ-pubertær i dag, men jeg er saftsuseme også blevet arrig. Jeg gider ikke mere. Det er helt vildt, så barnlig og umoden jeg kan blive på absolut no time – og alt dette på trods af, at jeg ellers normalt er en velfungerende og klog kvinde i min bedste alder 😉 Desværre bliver jeg helt vildt tændt af – når jeg forsøges presset ind i en gruppe, jeg ikke ønsker at gruppe med.

Lille Aerofontagus’ mor har igen kontaktet mig, og forsøgt at mingle forståelse ud fra, at det “først er om x måneder”… men nej! Jeg gider ikke. Vorherrebevares… Hverken i går, i morgen eller om x antal måneder – eller næste år! Forstå det dog.

Nu har jeg været heldig at få fingrene i dette meget fine link, der på en fantastisk måde beskriver forældreskabets misforståede tyranni! Læs selv, der er frit valg på alle hylder, her 😉

Lyst til at sige noget?