Title

19. januar 2011

De der løg

Skrevet af Hende selv kl. 23:16 | Guldkorn

Vi sad og spiste her den anden aften, som man sædvanligvis gør ved sekstiden. Så er det, at ungerne småsnakker lidt med hinanden, og jeg bare sidder og nyder, at jeg har to – og at de kan snakke med hinanden nu. Finde morskab i hinandens selskab. Det er sgisme dejligt.

Vi får en eller anden ret, hvor til rødbeder ville have været herlige. Hvis man bare have nogen, og jeg siger højt til ungerne “Skulle vi ikke se at købe nogen rødbeder, unger? Det ville være lækkert til det her mad!”.

Så hører man pludselig Yngste “Jeg kan forresten ikke så godt lide rødbeder mere!!!” “Nå… har du fået dem for tit hos far?” spørger jeg “uskyldigt”.

“Nej da… men mine løg har ændret sig!” siger hun.

Det er dér, jeg falder ned af stolen af grin. “Dine løg” fnyser jeg sprutgrinende, mens jeg tørrer øjnene for de lattertårer, der så gerne løber. “Ja.. de der løg, man smager på” nikker pigebarnet.

For fanden i panden, den var altså god!!! 😀

Lyst til at sige noget?