Title

30. december 2010

Rigtigt glædeligt nytår til alle jer fra alle mig…

Skrevet af Hende selv kl. 20:27 | Årets gang,Det sker

Jeg kan bare ikke følge med i disse dage, for hele tiden sker der et eller andet, som jeg nødvendigvis må tage mig af. Julen har ligesom flimret forbi, dog har den været intet mindre end dejlig og hyggelig – og der har også været tid til samvær med gode veninder, de ved selv hvem de er.

Selvfølgelig har jeg lagt billet ind på nytårsmenuen, og det ser skam også ud til, at han endnu en gang har overgået sig selv, den gode Ricky. Det er ikke kun nytårsmenuer, han gør i – der er også julemenuer og månedens menu, så vidt jeg husker. Du godeste, hvor jeg glæder mig. Jeg har så selv sørget for vin, der passer til menuen – og i morgen skal jeg lave en røvfuld kransekager, det bliver af den slags, der kommer fra sprøjteposen og bliver dekoreret med mandler og andet godt. Præcis som vi kan lide det herhjemme. Marcipan æltes sammen med en vis mængde flormelis og en enkelt æggehvide, og der æltes, til hænderne ikke gider mere. Jeg gør dog ofte i at give massen en tur i mikroen, det gør den så dejlig samarbejdsvillig. Det kan godt være lidt af et projekt at finde ud af at koordinere den helt rigtige mængde flormelis til blandingen, men det plejer at gå rimeligt. Resultatet forsvinder under alle omstændigheder temmelig hurtigt.

Ungerne og jeg har hustlet rundt i byen de sidste par dage, det viste sig nemlig, at da vi flyttede, havde jeg skilt mig af med stort set alt, hvad jeg havde af brugskunst. Det betød så, at da jeg skulle finde noget at pynte nytårsbordet med, var der bare ingenting. Det gjorde dog ikke noget, da det jo bare betød, at jeg kunne kigge efter noget nyt – og det er lykkedes over al forventning. Jeg er helt sikker på, at det bliver et superhyggeligt nytårsbord i morgen – nu skal jeg bare se, om jeg kan finde mine sølvstjerner…

Nytårsønsker gør jeg ikke i – eller rettelse, jeg har ikke nogen lige nu, andet end at vi alle fortsat vil have det rigtig godt sammen – og at kærlighed består og alt den slags. Derudover håber jeg da inderligt, at al den forp… sne snart forsvinder! Jeg nægter at tro, at det kun er mig, der er kørt træt i den! Jeg gider den ikke mere, to be honest!!! Nu har jeg fået nok! Ligesom alle jer andre, gætter jeg på.

Lyst til at sige noget?