Title

17. december 2010

Snart er det jul

Skrevet af Hende selv kl. 10:35 | Det sker,Shopaholic

Det er faktisk mere sandt end man tror, for de fleste er juleaften jo 24. december, og det har det været de sidste 2010 år, eller noget… Imidlertid lever vi mennesker ikke helt på samme vis, som tidligere. Det betyder jo så, at hvis man gerne vil være sammen med sine kære netop juleaften, eller rettelse – man gerne vil holde juleaften sammen med sine kære, kan det godt blive lidt besværligt.

Heldigvis er det jo sådan, at juleaften er den aften, du vælger, det skal være det. Ligesom jeg har valgt at d. 18. december er juleaften hjemme hos mig. Børnene skal være hos deres far d. 24. december, og de er rigtig kede af det. Det skærer mig i hjertet, jeg skal ikke komme ind på nærmere detaljer her, men det er hårdt at vide, at de så inderligt gerne helst ville være hos mig juleaften. Derfor bliver det “rigtig” juleaften i morgen aften. Jeg laver lækker julemad med risalamande og det hele. Anden er dog erstattet af julemedister, hehe. Ellers er alt som det plejer.

Så skal der godt nok hygges gennem og spises. Ikke mindst det sidste… Så skal der også pakkes gaver ud, og jeg ved, at begge børn er meget, meget spændte. Det er næsten gennem børnene, at man hele livet genoplever glæden ved julen gang på gang, selvom indrømmet… jeg er som et lille barn juleaften. Jeg er helt og aldeles vild med at pakke gaver op og give gaver, jeg elsker det – det er så hyggeligt 😉

Familiekrise angående nytårsaften er afblæst, heldigvis. Jeg føler mig faktisk helt voksen, fordi jeg har sagt fra på en god måde – og er kommet helskindet fra det. Det handlede om det odiøse i, at man når man er inviteret som gæst ikke inviterer andre med… Gør man sådan noget, kan man risikere at invitationen bliver trukket tilbage – og det var, hvad der lå i luften. Heldigvis valgte den inviterede at komme og hygge – som den oprindelige hensigt også var 😉

Jeg mangler nu “kun” lidt gave til Mor og til far… Lillebror har jeg klaret på mest elegante vis, så det hele er næsten klart. Det eneste jeg er totalt bagud med – er julekort. Jeg skriver gerne julekort – bare sådan et par stykker, hver jul – men igen i år er Ældsteveninden kommet mig i forkøbet. Du godeste, jeg har bare ikke tid til noget, går det op for mig. I dag – efter at jeg har guffet JB’s dejlige kransekageguf og drukket Chefens boblevand (har forresten fået ny chef…), skal jeg hente unger – og vi skal på posthuset efter min fine ny frakke fra Desigual, jeg har ventet på i en måned… håber virkelig den er lækker! Billede følger en anden gang. Så skal der koges risengrød – selv om Yngste sagde BARPFFFFFFF:::: og stak tungen ud i en rædsom grimasse, da hun fik at vide, hvad menuen står på i aften, hihi.

Der er forresten også kommet Ecco ankelstøvler til huse – de er skønne at gå i på arbejdet. Jeg tager dem pænt med i muleposen, for ikke om de skal ud i sneen og ødelægges af eventuel saltning og andet godt. Billede af disse følger også en anden dag, her i verdensfirmaet er der lukket for adgang til ftp-services, så derfor ingen billeder… endnu. I stedet vil jeg gnaske lidt mere blomkål og nyde, at der er weekend lige om hjørnet.


 1. Esther siger:

  Jamen, så håber jeg I har en rigtig dejlig juleaften, Anja :o)

  Det er jo i dag så.

  Vi holder d. 23. i år, så d. 24. er en almindelig dag for mig i år.

  Hehe, mht. julekort, så ved jeg, at jeg sendte til dig i går ;o)

 2. Helle siger:

  Ja, jeg kom jo på den mht julekort – for jeg har faktisk ikke din nye adresse – fandt jeg ud af da vi skrev julekort i forgårs 🙁
  Så smid mig lige en mail 🙂

Lyst til at sige noget?