Title

10. december 2010

Det blev tid til decembershopping

Skrevet af Hende selv kl. 11:24 | Familie/venner,Shopaholic,Shoplinks

Vi snakker altsĂ„ ikke julegaver – slet ikke. Det er kun mig, Ă„benbart, der ikke har kĂžbt sĂ„ meget som Ă©n julegave, eller det passer nu ikke helt. Ældste har endda selv valgt sin julegave sammen med mig – sĂ„ nu gĂ„r han og glĂŠder sig til, han fĂ„r den… Jeg forstĂ„r ham godt.

I gĂ„r var det endelig blevet tid til at mĂždes med SĂždSmukVeninde, du godeste hvor jeg ogsĂ„ glĂŠdede mig til at ses igen. Det var ogsĂ„ ufatteligt hyggeligt, det er det altid. Og spĂžjst egentlig, for der kan desvĂŠrre godt gĂ„ helt op til et par mĂ„neder (det synes vi ikke er sĂ„ godt, men det sker) mellem gensynene – men en ting er sikker som amen i kirken… at vi fra fĂžrste Ăžjekast sludrer lĂžs om alt mellem himmel og jord.

Faktisk tror jeg, at udenforstĂ„ende ville undre sig lidt, hvis de overhĂžrte vores snak. Vi springer ping-pong mellem emnerne, fordi vi godt ved, vi nok ikke kan nĂ„ det hele, sĂ„ skidt med det… tingene kommer ud drypvist og der broderes og vĂŠves videre pĂ„ lĂžse trĂ„de. Alt sammen i bedste forstĂ„else og ledsaget af dejlig mad og det bedste selskab. I gĂ„r blev vi enige om, at der faktisk ikke “var noget” – og Vero Moda var ekstremt kedelig. Det gjaldt begge butikkerne. BĂ„de den foroven og den i underetagen. Eller mĂ„ske var det bare fordi vi ikke mangler noget, sagde SĂždSmukVeninde. Det gĂžr vi nu altid, det er bare om at finde det 😛

Vi fik kigget pĂ„ vinterstĂžvler – og opgav det igen, jeg kunne ikke se nogen, der fristede nĂŠr nok. Til gengĂŠld fik vi begge to en ‘feeling’ , da vi var i Company’s. SĂ„ vi kom ud med en pose hver, og det er ikke lĂžgn – indeholdende samme bluse – med fine biser og lĂŠg og smock var de. Den eneste forskel var farven, SĂždSmukVeninde har sĂ„dan nogen gode farver, sĂ„ hun kan have nogen farver, som jeg ligner dĂžden fra LĂŒbeck i, hihi. SĂ„dan er der sĂ„ meget.

Apropos shopping anbefalede SĂždSmukVeninde mig at kigge pĂ„ NordstrĂžm – genialt. Men det er et farligt, et meget, meget farligt, sted – sĂ„ er du advaret. SĂ„ du skal ikke hĂŠnge mig op pĂ„ det, hvis du bruger hele nĂŠste mĂ„neds budget dĂ©r. I gĂ„r var det et par fancy og sĂŠrdeles lĂŠkre Ecco stĂžvler, der var mĂ„let. SĂždSmukVeninde har scoret dem, nice – sĂ„ really nice. De brune, som nogen mĂ„ske har set i Ecco’s reklame – ankelstĂžvlerne, der faktisk har vĂŠret udsolgt stort set, siden de Ă„bnede salget for dem. Dem som ikke kunne fĂ„s pĂ„ Ecco’s hjemmeside – men derimod hos NordstrĂžm! Halleluja!

Mad fik vi ogsĂ„ – det var da lige, sĂ„ man nĂ„ede at spise en masse, altimens snakken flĂžd. Vi spiste pĂ„ CafĂ© Butterfly, derude i Lyngby storcenter. Fin betjening – og alt til sin tid… vi delte en omgang nachos med kylling og guacamole og det hele. Det er bare rigtig hyggeligt at dele sĂ„dan en tallerken, selv om vi sjĂŠldent, eller aldrig, kan spise helt op – og det var sĂ„ inden chili con carnen, vi fik til hovedret. Da vi havde spist, var klokken sĂ„ mange, at vi blev enige om at fortsĂŠtte lĂžjerne i nĂŠste mĂ„ned. SĂ„ kan vi gĂ„ og glĂŠde os til det, hihi.

DernĂŠst fandt jeg den clutch, vi havde stĂ„et og sukket over i Neye… men som vi begge syntes mĂ„ske var lidt kinky, en frĂŠk orange farve. PrĂŠcis som clementiner var den i farven, og superskĂžn indvendigt. SĂ„dan Ă©n, man kan bo i. Men den var orange… Vi gik derfor igen, men den har Ă„benbart grundfĂŠstet sig i hukommelsen – sĂ„ jeg mĂ„tte bare lede efter den i dag. Og ja, den er farlig, vel er den sĂ„!

NĂŠste gang vi skal ud og give den gas bliver pĂ„ Fisketorvet – det var vist for lĂŠnge siden, vi havde huseret dĂ©r… selv om Sillebroen blev vendt. DesvĂŠrre er Sillebroen ikke sĂŠrlig velassorteret – centeret er ikke stort nok – meneh.. som jeg kom til at tĂŠnke pĂ„ bagefter – sĂ„ har Frederikssund jo en ganske udmĂŠrket og meget hyggelig gĂ„gade, som man vist godt kan gĂ„ langs for at komme til Sillebroen. Det gĂžr vi en anden god gang, tror jeg 🙂

Lyst til at sige noget?