Title

30. november 2010

Det glade kagevanvid med billeder

Skrevet af Hende selv kl. 23:03 | √Örets gang,Billeder

S√• er jeg s√•dan lidt tilbage igen, √•rsagen til tavsheden p√• bloggen er en tur til London – alletiders l√¶kre ferie, det vil jeg godt st√• inde for. Mere om den senere – eller aldrig – lige nu bliver der billeder. Sagen er jo den, at da Yngste blev 7, skulle der jo en rigtig, rigtig l√¶kker kage til – og det kom der s√• ogs√•. Den blev supersuperl√¶kker, og g√¶sterne var alts√• utroligt imponerede. D√łm selv…

Jeg lavede ogs√• nogen cupcakes, da dette jo skulle pr√łves – men det var s√• f√łr f√łdselsdagen. Det var omkring det tidspunkt, hvor jeg lavede halloweenkagen til sammenkomsten p√• skolen.


Dem er der ogs√• billede af, disse k√¶re sm√• cupcakes. Alts√•… bananmuffins med nougatcreme – v√¶rsgod…

Den fantastiske kage – som f√łdselsdagsbarnet bare var ellevild med. Det er ikke sidste gang, jeg skal lave s√•dan en. Der er bestilt til pigef√łdselsdag engang i n√¶sten√¶ste uge – og her skal fondanten v√¶re turkisbl√• – en let lys farve, if√łlge Yngste. Og selvf√łlgelig med HelloKitty-oblat p√• i toppen ūüėČ

Her er den så, efter at vi har spist af den, og vi gjorde virkelig en indsats!

Jeg var ogs√• p√¶nt stolt af mig selv og fattede ikke helt, at det var lykkedes at lave lige netop den kage, det skulle v√¶re i dagens anledning. Kagen best√•r af 1 lag mudcake – i bunden – og s√• et lag hindb√¶rmousse – s√• en lys bund – og tobleronecreme. Det har jeg ladet mig fort√¶lle, at alle begyndere starter med, og s√•ledes ogs√• jeg. Du godeste, hvor smager den tobleronecreme ogs√• fantastisk. Det eneste “minus” var, at kagen var gigantisk – og vi kunne slet ikke spise op – selv om vi var ni mennesker. Jeg vil tro, en s√•dan kage vil str√¶kke til en 15-18 voksne mennesker ūüėČ

Næste gang jeg skal lave sådan en Рskal det dog være med noget tyndere lyse bunde, da denne blev en anelse bombastisk, men nu ved jeg også hvordan den ged skal barberes.

Lyst til at sige noget?