Title

21. november 2010

Hurra hurra lillepigen fejrer år

Skrevet af Hende selv kl. 13:07 | Årets gang,Familie/venner

Engang…. det var også en kold og blæsende dag, dog en fredag – jeg husker det næsten som det var i går… skyerne trak gråt tæppe over himmelen, og solen kiggede kun frem glimtvis. Stor, det var jeg – sådan lidt hvalros-lookalike.

En sådan dag var det, at Yngste valgte at møde den verden, der så aldeles skulle blive hendes. Stjernekigger var hun, og også dengang var hun hurtig – det tog knap fem timer alt i alt incl. veer.

Hjertelig tillykke med de syv år lille, store prinsesse – håber du får en aldeles vidunderlig dag sammen med os, hele familien og alle du har kær.

Der går du rundt og synger og traller inde på værelset – mens du hygger dig med at rydde op. Vi har haft så travlt hele dagen, faktisk har jeg bagt i tre dage. Eller.. to. Er det vel? Fredag bagte jeg bananmuffins – Ældste var hos kammerat til fødselsdag – Yngste og jeg hyggede i sofaen. Det var planen, jeg skulle bage min mudcakebund til den gigantiske kage til Yngstes 7-årsdag, men jeg fik ikke gjort det før om lørdagen.

Lørdag købte jeg ind i stride strømme, bagte lagkagebunde i en uendelighed og producerede tobleronecreme samt hindbærmousse, så var der ligesom lagt bund. Bagefter, altså lørdag aften bagte jeg en røvfuld gode fødselsdagsboller. Jeg sætter en ære i, at gæsterne får hjemmebag, og det holder jeg så vidt muligt. Alt de får i dag er faktisk hjemmeproduceret. I dag har Yngste og jeg haft travlt med at lave fondant til hendes pragteksemplariske kage – Ældste trådte til og lavede Yngstes navn i fondant. Det blev rigtig vellykket. Jeg skal nok poste et billede af kagen – som kommer på, snarest 😉 Den vil jeg rigtig gerne vise frem – mit første -men absolut ikke sidste forsøg med fondant og amerikanske kager. Næh nej… det var bare for SJOVT! 😀


 1. Mette siger:

  TILLYKKE med den lille 🙂

 2. Esther siger:

  Kan vist lige nå at ønske tillykke – har jo tilbragt det meste af dagen med flyttekasser 🙂

  Knus

  P.S. Sender dig lige et par pix af “hytten” 🙂

 3. Anja siger:

  Tusinde tak skal I have begge to søde piger 😉 Bragte ønskerne videre til Cath – som blev mægtig glad 😀

  Nu sover hun oven på en meget begivenhedsrig dag – Big og jeg gav hende en “voksendyne” så nu putter hun sig grundigt, hehe 😛

  Esther – glæder mig vildt til at se pix 😀 Køkkenet ser for vildt fedt ud!

 4. Helle siger:

  Tillykke med hende- lidt frosinket. Vi roder jo også med ny hytte 🙂
  Men den ser ikke for godt ud endnu … Så det er efter devisen “det skal være slemt før det bliver godt ” 😀

 5. Tina siger:

  Sådan en del forsinket men ikke et rungende TILLYKKE til hende din lille store pige 🙂

 6. Anja siger:

  Det er sørme dejligt at høre fra jer – hende den lille frække unge blev lykkelig for jeres hilsener 🙂

  Helle hun snakker om – at hun gerne vil se jeres ny hus og hunden igen, haha 😀 Så mon ikke vi skulle komme en tur?

  Tina – i det NY år.. skal vi altså ses igen 😛 Aftale? 😉

  Vildt vildt fed hytte, Esther.. jeg synes, det er SÅ herreskønt for dig.. gud hvor jeg glæder mig til at se den!!!!! 😀

  Knuser i flæng til damerne

 7. Tina siger:

  Ja Anja helt sikkert vi skal ses i det nye år så har vi jo også et helt år til at aflyse i ;O) Nej forhåbentlig er der ro og overskud i det nyeår ;O)

 8. Anja siger:

  Jo det er jeg overbevist om, at vi finder tid til – ses skal vi ihvertfald 😉 Fik du forresten købt de der Gaga-handsker? 😀

Lyst til at sige noget?