Title

14. november 2010

Mer’ modelink

Skrevet af Hende selv kl. 11:55 | Shoplinks

Normalt er jeg sjældent på facebook – men i dag var lige en undtagelse. Man kan da ikke være andet bekendt end at kigge, når man har fået en besked, vel. Og sådan en skal jo også besvares, så det bliver den. Så er det jo, at mens jeg sidder og tænker over (det sker faktisk fra tid til anden), hvad jeg skal skrive, at mit blik strejfer højre side af skærmen. Hov.. en reklame for endnu et interessant shoppingsted.

Modehuset.dk reklamerer med alt sit tøj og – der er også masser af fodtøj! Jeg var lige inde og kigge på det. Umiddelbart var det ikke lige min type – men nu har jeg heller ikke set alt sammen – og der var da en basisbluse, jeg gerne ville have.

Så kan jeg ved samme lejlighed reklamere for noget, jeg – ihvertfald i gerningsøjeblikket – syntes, var meget smart. Opret dig som bruger på Giftmanager og få oprettet en virtuel ønskeseddel med link og billeder. Den kan sendes til familie og venner – hvem som helst, der måtte have lyst til at give dig en gave. Et eller andet sted kan jeg også se nytteværdien af en sådan i forhold til ens bedre halvdel. Manden i ens liv synes fra tid til anden at have en lille bitte smule vanskeligheder med at finde på – og en sådan virtuel fætter kan jo virkelig hjælpe med den side af sagen.

Kig selv på GiftManager

Jeg skal så bare lige finde ud af, om man ikke kan bruge det flere steder – jeg ved, at der også er et sted, der hedder wishlist eller noget i den stil.. hm.. hvad var det nu.. jo HER kommer det:

Wishlist – undskyld mig lidt, jeg skal lige examine det lidt selv nu… og faktisk har jeg ikke mere på hjerte liiiige nu.

Lyst til at sige noget?