Title

11. november 2010

Bare lidt lækker, ikke

Skrevet af Hende selv kl. 23:10 | Billeder,Shopaholic

Så var der lige denne her – jeg blev lidt forelsket, må jeg indrømme.

Af en eller grund kunne mine øjne ikke slide sig løs fra denne lille kjole. I billedet ses et par lårstøvler – og sådan nogen har jeg faktisk – og så var det jo, jeg tænkte, hvis der i billedet var “Kjole, leggings, cowboyshorts og lårstøvler” var det jo lige mig. Jeg klikkede dog ikke på “køb”.. næh nej, jeg besindede mig kraftigt og tog pænt hjem og spiste dejlig shepherd’s pie! Der var næsten alt for lidt tilbage, det var rester fra middagen i går. Okay, så blev man ikke fed af det – men for nu ikke at lyde alt for hellig, skal jeg nævne, at der en plade Ritter sport med nødder tidligere på aftenen.

Jeg passer skam mine daglige kalorier – under 1000 om dagen – men masser af motion hjælper også på det. Planen er, at jeg vil prøve at anskue maden som værende “fjenden”… ham der angriber mine hellige fortsætter om at skrumpe ind – så jeg kan blive helt tilfreds. Tilfreds er jeg skam – men et blik i spejlet fortæller mig, at jeg kan blive endnu mere tilfreds. Efter knap 2 måneders træning i Fitness.dk kan jeg begynde at ane muskler i armene. Det er så første gang i mit liv, tror jeg? Hvis det altså ikke bare er hudfarvet betrukne og oppustede marshmallows under huden?

Dagen i morgen byder på dejlig mad med Ældsteveninden efter arbejde.. herligt!


 1. Esther siger:

  Hm…nu bliver jeg da lidt bekymret for dig. Du får slet ikke kalorier nok! Og slet ikke når du også træner!

  Hvis folk vil tabe sig, plejer man at sige man skal indtage mellem 12-1600 kcal om dagen alt efter hvor fysisk aktiv man er.

  Hvis man bare vil holde vægten hedder det 1800-2200 kcal om dagen – alt efter hvor fysisk aktiv man er.

  Desuden kan det aldrig være godt at anskue mad som en fjende. Vi kan jo ikke leve uden mad. Det er pga. mad at vi kan være sunde og raske.

  Jeg kunne aldrig drømme om at anse mad for at være fjenden. Og det på trods af min yoyovægt, der rask væk svinger plus/minus 30 kg!

  En helt anden ting er, at det jo altså ikke er sikkert din krop overhovedet vil være med til at du smider så meget som du gerne selv vil. (Håber ikke “Carrie” er idealet, for hun er da rågrim så radmager som hun er!)

  Et bekymret knus

 2. Anja siger:

  Åh, Esther – bare rolig. Det er jo kun 3 gange om ugen, jeg træner en time pr gang – så jo, jeg vil mene, det er kalorier nok. Fx du kan spise flere kalorier end jeg, fordi du er så meget højere. Det er jo også kraftigt afhængigt af ens højde – hvor mange kalorier, man kan tage. Fx Big spiser ihvertfald sine 2500 om dagen, ved jeg. Det skal også nævnes, at der er riiiiigelig plads til at synde – der ryger da lidt chokolade og guf ned – så længe jeg passer på, må man jo godt have det lidt godt også 😉 Det er så sødt af dig at bekymre dig – men jeg skal nok lade være med at komme til at ligne rågrimme Carrie 😀

  Big siger i øvrigt også, at hun er frygtelig at se på – og agree agree… hun kunne trænge til at få en del kiloer på 😉

  Det er gået op for mig (griner) – at mad ikke kan være fjenden, slet ikke italiensk mad. Mmm.. faktisk skal vi snart ud og spise – og jeg ved allerede, at der er to retter på menuen – den ene saltimbocca romana et eller andet 😛 Så.. bare rolig, søde veninde 😉

 3. Cathrine siger:

  Hejsa.
  ja jeg ved godt at det er et stykke tid siden du har skrevet denne nyhed, men kan du huske hvor du så denne kjole, jeg er lidt forelsket i den.

 4. Anja siger:

  Hej Cathrine – jamen det kan jeg 😉 Den er lækker, ja 😉

  Jeg købte den på Trendsales hos brugeren Diana30 (så vidt jeg husker – jeg kan lige checke det nærmere, hvis du kigger og ikke finder den?).

Lyst til at sige noget?