Title

27. oktober 2010

Regnvejr giver

Skrevet af Hende selv kl. 15:04 | Billeder,Shopaholic,Shoplinks

trang til at lave skarnsstreger, ihvertfald hvis det er mig… Det tisser ned i rigelige mængder, uden for – og som bedstestevennen klagede over, er det mørkt og ser rigtig yrk ud. Den slags må man jo imødegå – og jeg har én 100% sikker metode til at klare den slags… shop!

Ellers en god dag her med en lille chitchat med SødSmukVeninde og med Bedstestevennen… Nogen gange skal man bare ikke pille for meget ved porte og hvad har vi ellers, hehe.

Såeeh… det gik jo hverken værre eller bedre, end at jeg faldt forbi hende her. Helle Annemann shop. Hun har de mest vidunderlige kjoler – det er lækker bohemestil, lige som jeg kan lide det. Nogle af kjolerne er unikke, og det kan jeg rigtig godt lide. Det er en fed tanke, at der ikke er én i verden, der har helt det samme, som jeg. Kald det bare egocentreret, jeg tror nu godt, du er klar over, hvad jeg mener 😉

Jeg kom, jeg så – og jeg kom igen. Det var jo denne hersens nederdel, jeg havde forkølet mig på. Den vil være super til sommer, så hep.. sommer kom snart igen! Jeg må få postet et billede af den, tror jeg… . Det er selvfølgelig ikke mig på billedet, for sådan en fin flad vom har jeg altså ikke, alt til trods.

Maja, der kører franchiseshoppen sælger også inde på Trendsales, og hun har også mange fine sko og støvler. Som jeg ser det, er det meget rart at få noget, der er lidt ukontroversielt. Har du ikke lagt mærke til, at der er en tendens til, at folk ofte går i lidt det samme? Jeg kan godt lide at lave lidt om på tingene – men lige nu bliver der ikke lavet mere om, da jeg kan se, at der er en ventende samtale… pokkers også – freden er forbi! 😉

Lyst til at sige noget?