Title

8. oktober 2010

Amok i pudderfarve

Skrevet af Hende selv kl. 13:41 | Shopaholic,Shoplinks

Det er såmænd ikke så ringe endda – selv om det faktisk var lidt kompliceret at få placeret min ordre. Udover det, der ses på billedet – er der også et par lækre shorts i camelfarvet. Jeg nåede desværre ikke at få nappet billede af dem, inden de var revet væk.

Til gengæld kan jeg glæde mig over, at der ikke er så mange, der har dem…

Det meste har jeg fundet hos Topshop, der udover sin webside, har butik i København – oppe ved Kongens Nytorv.

Da jeg susede rundt og kiggede, faldt jeg over de sødeste sko. Jeg må have dem, men det bliver ikke lige nu. Det må vente til en anden god gang.

Og så er jeg blevet inviteret til brunch hos SødSmukVeninde – som i dag kan tælle endnu et år og fejre sine 29 år igen – hjerteligt tillykke søde – knus og kram herfra. Jeg er sikker på, at hun får en super dejlig dag, andet kan simpelthen ikke komme på tale…

I dag dufter jeg rigtig godt af Viktor&Rolf’s Eau Mega. Det siger Udviklermand ihvertfald. Det tror jeg så på, men rent faktisk kan jeg også godt selv dufte den. Enten har jeg fået for meget på – eller også er det fordi, den er ny… Det er gerne sådan, at har jeg en ny duft på, kan jeg dufte den hele tiden, om så jeg har meget lidt på.

Jeg kender også en anden, der dufter i dag. Det er Yngste. Hun fik lov til at få en lille prøveflaske med Roses fra Paul Smith, som jeg scorede sidste lørdag. Jeg tror faktisk, hun er meget lykkelig, også selv om jeg synes, hun dufter allerbedst, når hun bare dufter af… barn – som jeg sagde til hende, hehe 😀

Lyst til at sige noget?