Title

6. oktober 2010

Det dufter – af roser

Skrevet af Hende selv kl. 22:55 | Shopaholic

Hov, jeg har helt glemt at lægge billeder op af de seneste nyerhvervelser til parfumeskabet… Ude på mit badeværelse er der kommet et rigtigt fint skab op – med push-låge, et lille tryk – og en fin udsigt til min parfumesamling åbenbarer sig…

Der er kommet to ny til for nylig – den skønne duft fra Viktor&Rolf, som jeg scorede i Matas i Gallerierne, Hillerød.

I øvrigt en særdeles velassorteret Matas, som kun kan anbefales. Efter at have hyggesludret en del med den søde ekspeditrice (som i øvrigt havde de flotteste blå negle, som jeg straks misundte hende) fik jeg så også en duftprøve på Paul Smith’s duft Rose – hvilket medførte at senest ankomne til samlingen kan ses her .

Yngste er totalt og aldeles forelsket i duften. Iøvrigt har hun fået en lille “ven” – fra sin klasse. De to søde børn er vilde med at lege med hinanden, og jeg synes, det er meget sødt. Ældste driller hende og siger, at det er hendes kæreste. Det er ilde hørt, hun viser sit spirende temperament – som bestemt ikke skal kimses af 😉

Desuden har jeg en bestilling liggende på Topshop, men har den mest spøjse oplevelse dér. Jeg kan ikke komme til at betale!!! Så jeg har skam skrevet en harmdirrende mail til Topshop og klaget over deres “malfunctioning payment module”…. “please fix it in a hurry….” 😉 Jo, jeg kan virkelig blive så “hurtig”, når det gælder.

I øvrigt… hurra… Sophie Kinsella har barslet med en ny bog om den herlige shopaholic – denne gang med datter. Jeg glæder mig til den kommer – på dansk. Jeg kunne godt læse den på engelsk, men lige den her samling har jeg kun i dansk udgave – og så skal den ny bog også være det. I øvrigt læser jeg lige nu “Ægtemanden” af Dean R. Koontz. Det er ikke helt samme stil som hans tidligere skriverier, men den går an.

Lyst til at sige noget?