Title

14. september 2010

Man kan være heldig

Skrevet af Hende selv kl. 11:13 | Det sker,Shoplinks

Selvom det er surt vejr i dag… numse!!! Ja, så kan man faktisk godt være lidt heldig – jeg har været på trendsales, sælger jo en masse ud pt. – men jeg har også fået købt. Der er blevet købt fint ind af diverse overdele til Yngste, der jo vokser – og det kan godt være lidt dyrt. Det tøj, man kan få på Trendsales, vil jeg påstå er særdeles fint. Man skal være uheldig for at få noget, der ikke er okay. Nu har jeg selv scoret mig en lækker skjortekjole fra Malene Birger til ingen penge… Eller… noget. Nu skal den lige hænge uden for ½ dag og stinke af. Den stank af røg…

Jeg forstår egentlig ikke, at folk – nåja… rygere – ikke tænker så meget over, hvor meget deres tøj kommer til at hørme af kold, sur nikotin. Det lugter altså fantastisk dårligt, og det er bestemt ikke lækkert for en ikkeryger-næse at åbne en pakke, som man også straks man åbner for den, kan lugte kommer fra et rygerhjem. Selv har jeg også skrevet på min profil, at varerne kommer fra et ikkerygerhjem. Det er sådan almindelig god tone – og rart at vide for potentielle købere.

Endnu bedre – jeg faldt over et nyt shoppingsted – her skal jeg da gå amok… jeg har allerede bestilt en frakke, blev næsten nødt til det, jo! Prøv selv at kigge hos Next, hvis du tør… Jeg har dog ikke fået kigget nær nok endnu, da jeg passer mit salg indtil videre.

Det går sådan set meget bedre nu, jeg kan mærke, jeg har fået flere kræfter, men jeg er endnu ikke i stand til at komme op at stå fra siddende stilling på gulvet – endnu. Uden at holde i noget, altså – så der skal arbejdes på sagen. Ikke at det her skønne våde regnvejr indbyder til lange gåture. Det gør det ikke på nogen måde. Jeg skal snart mødes med min søde chef og aftale, hvordan jeg skal køres ind på arbejde igen, når jeg skal starte. Faktisk glæder jeg mig rigtig meget til at starte, selvom jeg også synes, det er lidt mærkeligt. Nu har jeg ikke været der siden juli måned, så det er en særdeles spøjs fornemmelse. Mon de vil virke helt fremmede for mig eller? Nej, jeg tror bare, jeg glider ind med det samme… eller det håber jeg ihvertfald.

Lyst til at sige noget?