Title

23. august 2010

Dagbog fra sygehuset #6

Skrevet af Hende selv kl. 18:43 | Det sker

Så er jeg frygteligt tilbage. Jeg har fået lov til at være hjemme i weekenden og hygge..

Desværre blev hun udskrevet i dag, og hun er erstattet af – forsøgt erstattet af – en hm… hvordan skal man beskrive den type. Farverig, lilla, pjuskhår, grove ansigtstræk med folder omkring øjnene. Hun går hele tiden ud for at ryge, og det lugter ikke særlig lækkert. Og så kører hendes ghettoblaster konstant.

Jeg selv blev underkastet faste fra i nat kl 2… så det var en kedelig overraskelse at vågne op til, her i morges. Jeg blev ved med at spørge, hvornår jeg skulle til, for der var jo ingen grund til at faste for længe, vel? Yay, jeg skulle ind kl. ni, fik jeg at vide. Mhhhh… og før end jeg så mig om, var jeg på vej op til gastroskopi-afdelingen. Her lavede de så gastroskopi på mig. Jeg syntes ikke, det var meget slemt, nærmere ubestemt ubehageligt. Jeg fik ros for at være så rolig, men der er ikke så meget andet at gøre end at slappe af og afvente, de er færdige.

Det så også fint ud i tarmene der – så… prøverne blev sendt til Statens Seruminstitut til nærmere analyse. Derudover er biologer også i gang. De ved ikke helt, hvad de leder efter, men der er tale om en amøbe af en slags.

Jeg er i proteinunderskud, så jeg er blevet pålagt at drikke proteindrikke. Hvis ikke jeg gør det, vil jeg få en sonde, siger sygeplejersken – yrk. Så… jeg skal NOK drikke. Aftensmad i dag var oksekød i sennepssauce, hvilket var ganske udmærket – men jeg bliver bare alt for hurtigt mæt.

Der bliver gået mange ture, for det er vigtigt at træne musklerne op, for man mister 3% muskelmasse for hver dag, man ligger passivt hen. Så, jeg skal nok se til, at jeg ikke kommer af med for meget. Diareen synes at have taget af, ihvertfald er frekvensen mindsket lidt.

Nu er jeg også lidt ked af at være her, efterhånden. Jeg ville ønske jeg kunne blive helt frisk *knips*. I dag bestilte jeg sushi i Helsingør, så det blev leveret til frokost her på sygehuset. Hold da keffo, hvor var det bare godt – og hvor blev jeg propmæt. Jeg havde bestilt for meget, men skidt med det. Man skal have det lidt godt, ikke?


  1. Esther siger:

    Haha, meget passende ord BRUMSKID…

    Nå, men ville bare sige, at jeg overhovedet ikke skal nyde af at få ført en slange ned igennem halsen for at blive undersøgt i tarmen..! Men nu har jeg altså også en ualmindelig sart brækrefleks.
    Da jeg gik i 1.g fik jeg foretaget en tarmundersøgelse – ad den “rigtige indgang”. Bevares det var ikke behageligt – og faens til mavepine…ligesom kontrastvæsken smagte ad H til…men hellere det end igennem halsen..

  2. Anja siger:

    Hehe.. altså nu om dage bliver man bedøvet med en sprøjte – og det gjorde jeg også tilbage i 1984 😉 Det var overhovedet ikke slemt, kan jeg godt se i dag, for jeg har ikke haft traumer af oplevelsen 😛

Lyst til at sige noget?