Title

29. juni 2010

Havtaske er vildt lækker mad

Skrevet af Hende selv kl. 21:36 | Opskrifter

Stegt havtaske med tomat & agurkesauce
170 g havtaske
salt & peber
citronsaft

1/2 tsk fedtstof til stegning

100 g guler√łdder
100 g knoldselleri
50 g porre
salt & peber

1/2 tsk fedtstof til stegning

Agurkesauce:
1 dl fiskebouillon
ca 1 tsk citronsaft
ca 2-3 tsk maizenamel
50 g cheasyfraiche 9%
ca 1/4 agurk
1 tomat

Varm fedtstoffet op p√• panden. Steg havtasken i nogle minutter p√• hver side, til den er m√łr og gylden i farven. Krydr med salt og peber og pres citronsaft ud over den f√¶rdigstegte havtaske.

Sk√¶r guler√łdder og knoldselleri i strimler og porrerne i ringe. Varm fedtstoffet op i en gryde og svits gr√łnsagerne i nogle minutter ‚Äď husk, at der skal v√¶re bid i dem. Krydr med salt og peber.

Kog fiskebouillonen op med citronsaft og jævn med melet. Vend yoghurten i og varm den op til kogepunktet. Skær agurken i små tern og tomaten i strimler uden indmad. Kom det ned i saucen.

NB
Server gr√łnsagerne p√• en tallerken med havtasken og saucen.

TIPS
Server 100 g kogte kartofler og letkogte, gr√łnne asparges til.

Lyst til at sige noget?