Title

22. januar 2010

Hvornår kan du hente den

Skrevet af Hende selv kl. 12:08 | Twitter

Ej hvor lækkert – Damen er blevet dresseret, og jeg kan hente hende. Daniel sms’ede lige og spurgte, hvornår jeg kunne komme. Så jeg er snart godt kørende igen, hvilken lettelse. Det er alligevel noget andet at køre i sin egen bil, selv om det er sjovt at prøve andre bilmodeller.

Så ved man også, hvad man ikke skal have. Her nævner jeg i flæng… Fiat Punto Cult, Renault Mégane… og der kommer forhåbentligt ikke flere 😉


  1. Kenni siger:

    Jeg kan heller ikke anbefale en Panda fra Fiat. For navnet på bilen lyver en hel del. I det, at jeg mere vil sige det er en mus.

  2. Anja siger:

    I det hele taget er Fiat måske heller ikke lige den første bil, jeg ville springe ud i. Selv om den “ny” Fiat – den der lille smarte boble.. æhm.. er det 105.. ser ret sej ud 😀

    Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal have næste gang. Jeg har en gammel drøm om at få en Audi, men jeg kan tage kærestens, håber jeg (selvom jeg fik ridset den ene af hans alufælge (ser flov ud)… 🙂

Lyst til at sige noget?