Title

22. januar 2010

Fint kørende

Skrevet af Hende selv kl. 09:32 | Twitter

Indtil videre er jeg udstyret med en Renault Mégane oppe fra Daniel af. Jeg var oppe med min uartige tøs og aflevere hende til reparation, og som ventet begyndte hun at hyle, da jeg gik. Nu har jeg immervæk lært tricket… så hun blev bragt til tavshed.

Flink værkfører stak mig nøglen til en sort renault… og jeg trak vejret lettet. Hele morgenen havde jeg lidt frygtet at blive sat i Pizzagyngen… men den stod der godt nok også, men helt dækket af sne. Er det mon noget jeg bilder mig ind.. at værkfører smilede, ved synet af mit lettede fjæs dér, da han sagde “Her er nøglen til renaulten derude…” 😀


  1. Søren siger:

    En Reneault Mégane er nok også lettere at komme rundt med end Bill Gates sorte limo her 😉
    http://www.7-media.net/downloads/humour/image001.jpg

  2. Anja siger:

    Hold da helt fest i negerhytten, mand! Tak Søren, nu sidder jeg jo og er helt glad i låget over, at jeg ikke skal manøvrere den slæde rundt 😀

Lyst til at sige noget?