Title

27. november 2009

Fem minutter i stolen

Skrevet af Hende selv kl. 13:14 | Links,Twitter

Advarsel… tanketomt og hjerned√łdt, ironisk og uinteressant indl√¶g, jeg fral√¶gger mig ansvaret lige nu og l√¶ner mig tilbage…

Jeg tr√¶nger til en lille pause, kan jeg m√¶rke. En af den slags, hvor arbejde er en by i Rusland, og hvor det bare er at sidde og lytte til kollega’s DAB, der spiller stille ved siden af. Kigge ud p√• gangen, hvor to gruppemates har det lidt sjovt. Det er dejligt at se… Og s√• lige et par links, jeg er faldet over, skal der ogs√• v√¶re plads til i dette twitter-indl√¶g.

Det √©r da ogs√• rigtigt, i denne vinters√¶son kan man ganske enkelt ikke leve uden denne her pragtfulde hue, med det mest s√¶rpr√¶gede m√łnster… i den l√¶kreste kelim-uld til at varme dine √łrer… eller det var m√•ske slet ikke meningen, du skulle have varmet √łrerne? Brug denne sk√łnne sag sammen med en piget kjole, et laaangt halst√łrkl√¶de og en clutch samt et par snowbadger-st√łvler (s√¶rdeles long hairy st√łvler med flade s√•ler og overd√¶nget med knapper, snore og andet godt, red.). Du finder dr√łmmehuen her – den kan endda f√•s i hele tre farver… Derudover har shoppen ogs√• et st√łrre udvalg af andre lukulliske bekl√¶dningsgenstande til b√•de dig og dine venner (alts√• de f√• af dem, der ikke g√•r ind for h√•ndlavede, personlige gaver)…

Hos Brandos har jeg bare luret p√• et rigtig s√łdt par sko – der er pink indeni… bare fordi de √©r pink d√©r.. s√•! Ellers er de sorte. Men det er fordi jeg synes, jeg mangler et par sko med rem over vristen og en knap! Desv√¶rre kan de ikke f√•s i str 39, jeg har skam haft k√łbt dem i 38, men fordi min fod ikke kunne opereres mindre, m√•tte jeg opgive dem. √ėv.

Til geng√¶ld har ShoeAbuse nogen ubersemicool over-kn√¶et-st√łvler. Jeg har stadig traumer af at have solgt mine over-kn√¶et fra Bianco af… nej, det er l√łgn i min hals. De st√łvler var lige pr√¶cis for lange, for stive og for varme i √¶gte l√¶der. Jeg er fristet af dem hos ShoeAbuse, men jeg mangler ligesom ikke nogen st√łvler. Faktisk skal jeg have solgt mine Ecco st√łvler, jeg k√łbte forrige m√•ned. Det tror jeg ihvertfald, jeg vil g√łre…

Lyst til at sige noget?