Title

19. november 2009

Så totalt dejlig

Skrevet af Hende selv kl. 20:02 | Billeder,Shopaholic

Nejnejnejnej og atter nej. Jeg har gjort det igen. Jeg kan ikke dy mig. Nu har jeg sgu også købt sådan én. Det var den dér hat, jeg slet ikke kunne stå for. Jeg har altid elsket hatte, og før i tiden ærgrede jeg mig over, at der ikke var nogen lejligheder til at smide en hat på hovedet. Det er ikke længere et problem eller en ærgrelse. Hvis jeg vil have hat på, så tager jeg en hat på – og nu har jeg fået en fin ny én med blomst på. Så nu kan jeg føre mig frem sådan lidt semi-halvfjerdseragtigt. Jeg mangler bare ponchoen og Sancho-støvlerne. Det sidste kan der blive rådet bod på, næste gang jeg kommer forbi “adressen”… men.. se nu bare den fine hat…

Jeg er altså bare vild med bæstet! Og jeg er næsten – men kun næsten – overbevist om, at Yngste vil plage på sine grædende knæ, indtil jeg går med til at købe en til hende også. Det kræver så bare lidt arbejde… den skal en tur i vaskemaskinen på 60 grader, så ulden kan krympe ind. Og så må Yngste pænt paradere rundt med den våde, slatne – og formentligt stinkende (stinker våd uld ikke altid af ged, forresten?) på sit syndige hoved. Nå.. det går nu nok. She’s an angel in disguise. Mens moderen er en devil in disguise. Det må ligge i generne.. dybt nede i DNA-parallelsporene…

I øvrigt skal min smukke røv igen under nålen i morgen. Det er tid til B12-stik. Jeg håber ikke lægen besvimer… altså nu er det længe siden, jeg har promeneret i bikini, så man burde faktisk insistere på, at hun tager solbriller på, inden hun fikserer nålen.. pløh… den nål.. den vil jeg ikke tænke på lige nu, vel? Hva’?? Ja, jeg ved godt, jeg er pivet!

Lyst til at sige noget?