Title

11. november 2009

Vol 1

Skrevet af Hende selv kl. 10:54 | Links,Twitter

Nu fĂ„r jeg jo sĂ„ mange gode tips i lĂžbet af en dag, og desvĂŠrre fĂ„r jeg ikke gemt dem. SĂ„ var det jeg tĂŠnkte, at jeg jo kunne smide dem her – sĂ„ kan jeg altid finde dem frem igen, senere, nĂ„r jeg skal bruge dem. Der er oprettet ny kategori… nemlig Twitter… det er hvad der sker lĂžbende hĂ©r.

Dagens link:
FĂžrst et sĂŠrdeles interessant link til behovspyramidens beklĂŠdningsmĂŠssige del – ByFlou.

Eksnabo punker for kaffe. Jeg foreslÄr fÞrstkommende sÞndag, selv om jeg ret beset ikke kan overskue noget som helst kalenderagtigt pt. Der er alt for meget. Yngste har ogsÄ fÞdselsdag, og den skal planlÊgges.

Note to self: NĂ„r du varmer gryderet i mikroen, sĂ„ tĂŠnk dig om, inden du river folien af… ellers skolder du hĂžjre hĂ„nd grusomt, endnu en gang. Av for den lede, det gjorde nas!

Yngste skal klippes i dag. Jeg hÄber ikke, hun vil have pagehÄr.

Lyst til at sige noget?