Title

11. november 2009

Vol 1

Skrevet af Hende selv kl. 10:54 | Links,Twitter

Nu får jeg jo så mange gode tips i løbet af en dag, og desværre får jeg ikke gemt dem. Så var det jeg tænkte, at jeg jo kunne smide dem her – så kan jeg altid finde dem frem igen, senere, når jeg skal bruge dem. Der er oprettet ny kategori… nemlig Twitter… det er hvad der sker løbende hér.

Dagens link:
Først et særdeles interessant link til behovspyramidens beklædningsmæssige del – ByFlou.

Eksnabo punker for kaffe. Jeg foreslår førstkommende søndag, selv om jeg ret beset ikke kan overskue noget som helst kalenderagtigt pt. Der er alt for meget. Yngste har også fødselsdag, og den skal planlægges.

Note to self: Når du varmer gryderet i mikroen, så tænk dig om, inden du river folien af… ellers skolder du højre hånd grusomt, endnu en gang. Av for den lede, det gjorde nas!

Yngste skal klippes i dag. Jeg håber ikke, hun vil have pagehår.

Lyst til at sige noget?