Title

20. januar 2013

Marsvin kommer til huse

Skrevet af Hende selv kl. 14:28 | Årets gang

Så skete det, at man bliver marsvineejer. Eller rettelse – det er Cath, der bliver marsvinemoder! Marsvinefodermester! Hun har plaget syv vilde, syv brede og bedt og tigget – og lovet, rigtig mange ting har hun lovet. Jeg er spændt på, hvor mange hun reelt kan holde. Da hun sad foran mig med alvorlige øjne “Mor, jeg er da ret ansvarlig!”… brast fæstningen. “Ja, det er du, min lille skat!” (alt mens jeg tænkte satans også!!!!).

Dagen er oprunden. Tøsen har lagt håndjern på sin far for at få lov til at komme over til mig, så hun kan komme med os over at hente marsvin.

Mens jeg sådan sidder og venter, har jeg fået bagt glutenfri calzoner, og helt uden at rødme – de blev bare så hamrende gode! Ah! Det var godt nok lækkert, og jeg har virkelig haft lyst til dem rigtig længe nu! I dag? Der skal læses, skal der – i krimien, mens den unge dame leger marsvinemor.

Solskin er da noget, der er helt fantastisk livgørende for humør og sjæl! Uh… hvor er det godt. Man føler sig sgi helt nyfødt og glad! 😉