Title

24. juni 2011

Køb dine ny sko hos Notabene

Skrevet af Hende selv kl. 13:33 | Shopaholic,Shoplinks

Det faldt sig så heldigt, at jeg lige for nylig faldt over en dejlig side, med nogen rigtig fine sko. Prøv selv at tage en lille tur rundt hos Notabene, hvor der pt. er udsalg Notabene, det er da næsten umuligt ikke at finde nogen sko, der falder i ens smag. Der er et stort og bredt udvalg af alle slags sko, og priserne er ikke på niveau med Brandos, der tilgodeser alle størrelser pengepunge.

Nu jeg er i gang, skal det også lige nævnes at populære Day, Birger et Mikkelsen har udsalg på deres lækre tøj, og du må da straks skynde dig ind på siden og se, om ikke der er noget, der frister nok til at indtage den næste plads i klædeskabet. Der er noget for både kvinder og mænd – så… mon ikke man kan finde en gave til kæresten også… 😉

Sommerferien tager sin begyndelse

Skrevet af Hende selv kl. 13:17 | Det sker

Sct. Hans har lige passeret, og en dejlig aften var det så sandelig.

Det har altid været en lidt speciel aften i min familie, som vel nok til dels skyldtes, at både mine forældre og min farmor boede i samme by. At det så også blot var en lille landsby, hvor alle kender alle, har sandsynligvis også gjort sit til at give denne aften et lidt særligt præg. Jeg husker med glædesblandet vemod, dengang mine forældre og jeg og lillebror samledes hos farmor, sammen med min faster og hendes mand samt mine to kusinesøstre. Det var fast tradition, farmor og min far lavede æbleskiver til os alle sammen – og de måtte først røres, efter at vi havde været i Lunden og se det store bål, som spejderne i byen dér arrangerede.

Således forløb Sct. Hans-aften i mange år, men nu om dage – hvor min farmor desværre er gået bort, min faster og hendes mand bor i Belgien – og mine kusinesøstre ikke længere bor lige om hjørnet – gælder det jo om at skabe sine egne traditioner. Jeg har ikke været særlig god til det, forstået sådan at det mest er jeg og ungerne der hygger os sammen den aften.. Sådan går det indtil klokken er omkring 21.00, når bålet tændes. Man kan på ingen måde klage over afstand til bålet herfra – da vi bor næsten lige ved siden af, så intet er nemmere end at slæbe tæpper, drikkevarer og lidt lækkert med. Det gjorde vi dog ikke i går!!!  Det skete imidlertid ikke i går, nogen havde jo lovet kraftig regn – og Ældste havde luftet rygter om, at der ikke ville blive tændt bål i år. Det blev der ikke desto mindre alligevel, og vi var skam også ovre at kigge.

Altså en dejligt afslappet og hyggelig Sct. Hans aften, hvilket ungerne også lod til at mene, da jeg purrede dem i morges. Aller mest var de dog optaget af, at nu var der endelig sommerferie. Som Ældste sagde, var der kun 5 timer, til de havde sommerferie. Jeg glæder mig også rigtig meget til at gå og hygge med ungerne, og det eneste der mangler lige nu, er at få fastlagt, hvornår deres far vil holde ferie med dem. Den slags er jo også rart at have styr på – men jeg har fundet ud af, jeg ikke gider gå og ærgre mig over, at kommunikationen fra den side er så ringe, som den er. Jeg kan jo alligevel ikke gøre noget ved det.

Yngste fortalte, at Ali fra hendes klasse havde forladt klassen. Familien har et par år boet i Sandholmlejren, og de var nu rejst fra Danmark for at prøve at finde et andet sted, de kunne bo. Jeg spekulerer på, om det lykkes dem. Jeg håber det, selv om jeg på ingen måde kender dem.

16. juni 2011

Man sveder gør man

Skrevet af Hende selv kl. 16:22 | Børn,Diverse

Det er bestemt i orden at vejret arter sig så smukt, nu man er arbejdssøgende – men helt ærligt ville jeg virkelig sætte pris på at have en eller anden form for kontraktarbejde klar 😉 Tip modtages meget gerne…

I dag er dagen, hvor Yngste skal til gymnahopsa for sidste gang på sommerspringholdet, og det glæder hun sig virkelig meget til. Kors, hvor kan sådan nogen små syvårige være irriterende. Der kommer mor her anstigende, svedig og hvad har vi mere, efter at have travet 1½ kilometer i rask gang for at hente (forventeligt) sød datter fra SFO, allerede kl. 14.00. Sådan gik det imidlertid ikke, for da jeg stod i puderummet, hvor barnet var vældig optaget af to veninder og ikke mindst de mange puder – fik jeg at vide, råt for usødet, af en særdeles trodsig syvårig, at “jeg gider ikke hjem nu!!!”.

Jeg skruede straks pædagogmasken på og smilede venligt og sagde, at det vel nok var ærgerligt, men at selvfølgelig skulle hun med hjem nu… Spændingen steg i rummet, det var tydeligt. “Nej jeg vil ikke med hjem nu.. det SAGDE jeg jo!” kom det så. Blikkene fra veninderne var halvt beundrende, halvt skadefro… jeg er stensikker på, at de ventede et udfald fra mig. Desværre blev de skuffede, for jeg drejede omkring på hælen og sagde “Fint… så går jeg nu, så må du jo selv finde ud!” og forlod huset. Jeg gruer for, når den dag kommer hvor hun ikke længere fiser efter mig – men den er endnu ikke oprunden. Ganske rigtigt, hun kom løbende efter mig, mens hun mumlede “Hvor er du bare OND!!!” (ond er det værste, man kan være… hehe). Jeg vinkede bare af hende og sagde, at jeg ikke ville have hende med. Den virkede, for hun blev helt yha-yha og undskyldte og skyndte sig ind for at pakke sin taske.

Da vi så gik ud af SFO-gården, vendte jeg mig om og gloede bestemt på hende. Det var tydeligt, hun var klar over, at hun havde kvajet sig… “Det der, det gør du ALDRIG mere! Når jeg siger, vi går – så går vi! Er det forstået???” bed jeg så. Tøsen nikkede så hendes hovede var ved at trille af og sagde, at det lovede hun… næste gang kom hun. “Ja, for dét der, dét vil jeg ikke se mere!!!” bed jeg igen, nu lidt mere mild i stemmen. Turen hjem? Vi hyggede os og plukkede blomster og småløb, da det så ud til torden. Det er heldigvis ikke sket endnu – men de lover jo skybrud.

8. juni 2011

Glemte lige

Skrevet af Hende selv kl. 20:59 | Det sker

Den vågne har nok allerede konstateret det ny dzajn på Millarca.dk – ér det ikke bare helt fantastisk? Det synes jeg jo selv, men hva’… det er også ego, der har lavet d’zajnet. Så kan man da ikke andet end at holde af det og være tilfreds? Opdatering på siden Sale – som du finder i menuen til højre 😉 Jo, der er sket mange ting siden sidst – blandet andet har min lillebror åbnet Café Miss Moneypenny i hjertet af Nørrebro – lige dér på stenbroen på Sigurdsgade. Mange kender den ikke endnu – men det er jeg sikker på, nok skal blive en biting. Ældsteveninden og jeg har for nylig spist en intet mindre end gigantisk frokost der, og dét til næsten-ingen-penge! Priserne er absolut toppen for os semi-fattige mennesker, og betjeningen hurtig og effektiv. Det sted skal nok blive til noget… Hva’?? Sidder du her stadig?

Det var jo planen, at SødSmukVeninde og jeg skulle frekventere stedet i morgen, men vi er blevet enige om, at det nok bliver lidt kompliceret at nå. Der er alt muligt i vejen, alt sammen fra min side – da jeg skal til et meget spændende møde – og derfor har vi flyttet vores hygge-spise-pjatte-session til en anden by end oprindeligt planlagt. Jeg tror nu også, at brormands café klarer sig uden os – for den elegante og hyggelige café er godt nok allerede pænt besøgt…

Uh, hvor jeg glæder mig til at se SødSmukVeninde igen, det er da også alt for længe siden! Nu vil jeg læne mig tilbage – og nyde en dags arbejde, og husk det nu – husk at reklamere for min lille korrektur-virksomhed?

Så er den i luften!!!

Skrevet af Hende selv kl. 20:12 | Job,Links,Nørderi

Jeg kan lige så godt komme ud af busken og sige det, som det er…

Der har jo været stille her på siden en rum tid, og ja – nogen har fået varmefeber. Også jeg… Blandt andet har jeg kastet mig ud i at være selvstændig. Hvis nogen derude sidder og mangler en person, der gider læse korrektur på en hvilken som helst type tekst – hører jeg naturligvis gerne nærmere. Jeg vil også bede vedkommende om at kaste et blik på denne nye side, som er en underafdeling af min blog.

Her finder du så Ad-hoc korrektur.

I denne sjældne anledning er det tilladt at råbe højt op om, at du lige kender én, der gerne tager sig af den slags “kedelige” opgaver, som man normalt ville sidde og ærgre sig over at skulle svede over 😉