Title

27. oktober 2010

Halloween lige straks

Skrevet af Hende selv kl. 22:38 | Årets gang,Kokkerier

Det kan man ikke løbe fra, det er lige straks halloween. Denne amerikanske bling-bling-begivenhed, som de senere dage har dækket Danmark med græskar, spøgelser og andet godt… og det skal selvfølgelig fejres… flere steder.

Jeg har også planlagt en ganske særlig kage til denne aften – den bliver dog ikke spist før på fredag, hvilket der er flere årsager til. Jeg laver den, både for at glæde ungerne – og for at tilfredsstille min egen kreative sans. Det formentlig kløer i mine fingre for at komme i gang med at lave den.

Den bliver bare superflot, jeg ved det. I mine tanker er jeg i fuld gang med at dekorere kagen med chokoladeovertræk, fondant og meget andet. Det bliver ikke sådan en superkage, som garvede kagedekoratører fremstiller – det bliver MIN kage. Min helt specielle – og der vil komme et fint billede af den, når jeg har fået fremstillet den.

Typisk mig, nu fik jeg igen en idé – jeg tror faktisk, der skal være TO kager. Just in case… den ene en banankage og den anden en chokoladekage – muligvis med orangesmørcreme. Du godeste, jeg bliver vist nødt til at flexe i morgen, hvis jeg skal nå alt det.

Regnvejr giver

Skrevet af Hende selv kl. 15:04 | Billeder,Shopaholic,Shoplinks

trang til at lave skarnsstreger, ihvertfald hvis det er mig… Det tisser ned i rigelige mængder, uden for – og som bedstestevennen klagede over, er det mørkt og ser rigtig yrk ud. Den slags må man jo imødegå – og jeg har én 100% sikker metode til at klare den slags… shop!

Ellers en god dag her med en lille chitchat med SødSmukVeninde og med Bedstestevennen… Nogen gange skal man bare ikke pille for meget ved porte og hvad har vi ellers, hehe.

Såeeh… det gik jo hverken værre eller bedre, end at jeg faldt forbi hende her. Helle Annemann shop. Hun har de mest vidunderlige kjoler – det er lækker bohemestil, lige som jeg kan lide det. Nogle af kjolerne er unikke, og det kan jeg rigtig godt lide. Det er en fed tanke, at der ikke er én i verden, der har helt det samme, som jeg. Kald det bare egocentreret, jeg tror nu godt, du er klar over, hvad jeg mener 😉

Jeg kom, jeg så – og jeg kom igen. Det var jo denne hersens nederdel, jeg havde forkølet mig på. Den vil være super til sommer, så hep.. sommer kom snart igen! Jeg må få postet et billede af den, tror jeg… . Det er selvfølgelig ikke mig på billedet, for sådan en fin flad vom har jeg altså ikke, alt til trods.

Maja, der kører franchiseshoppen sælger også inde på Trendsales, og hun har også mange fine sko og støvler. Som jeg ser det, er det meget rart at få noget, der er lidt ukontroversielt. Har du ikke lagt mærke til, at der er en tendens til, at folk ofte går i lidt det samme? Jeg kan godt lide at lave lidt om på tingene – men lige nu bliver der ikke lavet mere om, da jeg kan se, at der er en ventende samtale… pokkers også – freden er forbi! 😉

25. oktober 2010

Weekend uden dankort

Skrevet af Hende selv kl. 15:21 | Det sker

Det var jo hvad der skete, tiden flyver afsted – og jeg kan oplyse, at man har truet med sne og slud på denne oktoberdag, men at solen skinner som betalt… set her fra vinduet på mit ny kontor. Jeg har fået andre opgaver og er flyttet ind på et 7-mandskontor. Nu skal jeg lige smage på stemningen…

Det er altid lidt anderledes at komme til et nyt kontorlandskab, også selv om kollegaerne er de samme fra gruppen. Vi har bare mange forskellige opgaver her i gruppen, så vi er opdelt på områder. Dette er ren mandehørm, jeg er ene kvinde op mod seks mand. Christ… det skal nok blive morsomt. Jeg takker min skaber for, at jeg hverken er snerpet eller uskyldig i min mund. Dette kræver havnearbejderkundskaber…

For slet ikke at tale om den momentane henrykkelse sure gamle mænd lægger for dagen, præsenteret for et spritnyt kommunikationsprodukt… Jeg? Er vanvittigt glad for, at vi har fået det til rådighed. Det har kollega og jeg efterlyst temmelig længe.

Skøn weekend med masser af hygge, og lørdag lykkedes det mig at få en fridag fra børn. Eftermiddagen bød på et besøg af BedstesteBedstevennen og hans to unger. Det var skidehyggeligt, rent ud sagt. Med ham er det som om, vi bare skal uddybe de par timer, vi ikke har set hinanden – også selv om der oftest er gået måneder mellem, vi ses. Nu har vi aftalt løseligt, at vi måske skal ses igen om 14 dage og spise frokost på Gonzales.

21. oktober 2010

Æhm… jeg ved ikke rigtig

Skrevet af Hende selv kl. 10:54 | Børn,Shopaholic

Sikke noget, nu fik jeg igen bragt mig i en situation, hvor jeg var helt og aldeles i tvivl om, hvad jeg skulle vælge. Sagen er den, at jeg er blevet træt af at risikere, at den lokale benzintank ikke har mit Costume, når det udkommer. Så jeg er blevet noget meget fint… nemlig abonnent. Ja så…

I går modtog jeg så mit første blad, og det var altså rigtig fedt. Skønt at få leveret til døren. Der var også en pakke til Yngste i det elektroniske posthus. En stor bamset pels, der er for stor til hende lige nu – men så kan den også nå at hænge og dunste af. Den stank af røg, fanme noget svineri.

Dejligt nok at få sit blad, men… hvor var nu parfumen?

Det var jo sådan, at da jeg bestilte mit velkomsttilbud, som det så fint hedder – var det en DKNY Blossom parfume, der fulgte med. Imidlertid ville jeg hellere have den fra Viktor&Rolf – Flowerbomb . På en eller anden måde så den lidt mere spændende ud.

Jeg ved tilfældigvis også, at der er tale om en temmelig tung parfume, og mens jeg sådan sidder og har Costumes kundeservice i røret, bliver jeg pludselig i tvivl. Skulle jeg hellere beholde DKNY’en eller… og var der ikke noget med at der nu var et velkomsttilbud med den ny duft fra Gucci. Den dufter i øvrigt temmelig meget som Gucci Rush (ikke 2’eren, men den første…).

Nå, jeg ville allerhelst have Gucci-duften, og det sagde jeg så. “Jamen.. vent lidt, jeg checker vores velkomsttilbud”… et øjeblik efter “Hvor har du set det tilbud med Gucci?”. “Æhm.. jamen.. nå men det kan være jeg har set forkert og forvekslet den med reklamen” “Okay, men hvis du gerne vil have det, kan jeg godt ændre DKNY’en til en Viktor&Rolf” siger Christian Hvid fra Costume så.

“Det lyder godt, så er alt jo i orden” smiler jeg og er egentligt meget godt tilfreds. Det håber jeg så også, jeg er – når jeg dufter til parfumen…

I morges gik det også op for mig, at Yngste mangler cowboybukser. Hun skal have nogen, hun kan have strømpebukser på under! Det går jo ikke, at barnet bliver kold om måsen. Jeg skal også have bestilt nogen flere uldtights hos Sneaky Fox. Håber jeg kan finde URI’en… men jeg ved, jeg har postet indlægget med tights et sted.

Den lækre sweater fra Topshop som (stadig) lugter (lidt) af ged er i dagens outfit, sammen med en moccafarvet nederdel fra Esprit og så selvfølgelig de sorte uldstrømpebukser fra Sneaky Fox. Jeg mangler faktisk et par sorte wedges i læder, det må jeg lige kigge på ved lejlighed.

Jeg håber, at I alle nyder det smukke efterårsvejr i fulde drag – og får holdt lidt ferie. Det gør mine børn nemlig, faktisk en højkulturel ferie. Yngste samler brochurer fra diverse seværdigheder, hun og Mormor passerer. Alt bliver gemt i en skotøjsæske, på hvilken hun har klæbet en seddel på låget. Der står, med den sødeste barnlige skrift “Ferieminder”. Jeg må se at få foreviget æsken, så vi også kan huske det.

18. oktober 2010

Hygge i byen

Skrevet af Hende selv kl. 17:38 | Børn,Det sker

Det var jo en smuk morgen, og jeg kunne ikke lade være med at tænke – at når nu jeg havde denne her fridag – skulle ungerne og jeg en tur til København. Det kom vi også, vi startede med at tage toget og stå af på Nørreport. Uh, hvor er det bare alt, alt for længe siden, jeg har været derinde. Jeg savner lidt at komme i vores lands hovedstad. Også for dårligt, jeg er der så sjældent, nu jeg bor så tæt på.

Ungerne syntes klart, det var en oplevelse. Vi gik op fra Nørreport, og alt blev flittigt diskuteret. Lige fra den væmmelige lugt af pis, der når man går forbi cykelskurene på stationen – og til den massive trafik. Vi blev enige om, at vi skulle ind på Baresso og have en kop varm kakao. Eller det fik børnene, jeg skulle have en latte – og det var med masser af kanel på. Det lærte jeg nede i Chania på Kreta… det med at der skal kanel på næsten alt kaffeholdigt. Hm eller noget…

Da vi havde fået drukket latten og cacaoen gik vi stille og roligt videre ned mod Krystalgade. Uheldigvis kom vi til at bruge en masse tid i en skobutik, den var der altså ikke sidst jeg var der. Da de også førte børnestøvler, var Yngste helt solgt. Jeg og Yngste prøvede sko og støvler i den helt store dur, og pludselig var der gået rigtig lang tid. Yngste havde fundet et par støvler, hun ville have, men da det ikke var muligt at finde højrestøvlen – ja så gad ingen af os have noget som helst derinde. Og så skred vi alle tre.

Dog kom vi ikke så frygteligt langt, for henne på Krystalgade ligger jo Ankara. Der får man en rigtig fin tyrkisk buffet. Der er noget for alle, og vi fik hver især dét, vi allerbedst kunne lide – så det var da en klar succes. Dyrt var det bestemt heller ikke – 190 kr. for 3 personer der gik meget mætte fra bords – og også havde fået drikkevarer til. Børnebuffet scorer stort hos ungerne, og der blev ædt. Det var kun Yngste, der ymtede noget om ikke vi skulle have dessert bagefter. Typisk hende. Hun er så glad for søde sager.

Bagefter travede vi videre op forbi Illum og ned af Strøget. I Levis butikken fik jeg endelig prøvet den ny model – curved. De bukser sidder altså bare, præcis som bukser skal. Gå ind og prøv – der er tre typer bukser – og der er noget for enhver. Jeg måtte dog opgive at gennemprøve jeans, fordi ungerne ikke gad mere – og ærligt? Jeg gad heller ikke lige mere, nu havde vi gået så meget – og vi skulle gå ned til Vesterport derfra. Der var noget af et stykke, Levisbutikken ligger nemlig skråt over for Georg Jensen-forretningen…. men vi nåede det og kom ned til toget og hjem!

15. oktober 2010

Gaga eller noget

Skrevet af Hende selv kl. 08:20 | Shopaholic

Jojo, det bliver ikke bedre. Jeg fandt her forleden et par skøøøøønne handsker på nettet. De var sådan lige tilpas fancy og semikinky – så jeg blev nødt til at bestille dem. Så var der bare tilbage at håbe, jeg kunne passe dem. Jeg havde jo cirkamålene – men alligevel… man kan ikke altid regne med det.

I billedet de skønne Lady Gaga-inspirerede læderhandsker med sløjfer og nitter…

De kom i går med posten, og jeg er så begejstret. Faktisk har jeg bestilt et par mere i rød, for hvad nu hvis jeg får en rød frakke eller bare en rød taske – som kunne matche handskerne. Det er altid godt at være forberedt.

De ny handsker bruger jeg til min sorte læderfrakke, som jeg fandt i genbrugsbutikken for en måneds tid siden – først syntes jeg lidt, det lignede noget SS-noget, men efter at jeg så den på med diverse tilbehør i form af silketørklæder og pynt må det være ok… Ellers er der jo ikke noget at gøre ved det, så må man synes, jeg ligner en mini-SS’er fra det tyske Luftwaffe ;).

I går kom også pakken fra Topshop med det lækre tøj, og nu gør det ikke så meget, at jeg ikke fik noget billede op af shortsene i camel. De ryger nemlig tilbage, for store som de er – og jeg bryder mig alligevel slet ikke om stoffet. Det føles faktisk også lidt kamel-agtigt.

Til gengæld var de sorte Dogtooth-shorts utroligt flotte på – de sidder bare som de skal. Dem er jeg helt vildt glad for, to be honest.

Striksweateren – som ses på billedet med shorts ved klik på link foroven – er også rigtig fin, måske liiiidt for stor, men jeg gider ikke bytte dem… og måske kryber den lidt i vask. Det er i øvrigt ægte uld i den, står der, og det kan altså godt lugtes.

Jeg er helt sikker på, at det jeg kan lugte ved et snus til sweateren, er det får som trampede rundt i det skotske højland og som har været så venlig at donere sin uld til min fine sweater… altså sweateren lugter virkelig af ged!!!

Det regner jeg med, at en tur i vaskemaskinen kan klare. Der er bare to mulige risici – a) den bliver filtet, og ender som varmeplade på spisebordet b) den skrumper til en størrelse Yngstebarn-kan-passe-den-nu. Det er selvfølgelig med i overvejelserne, hehe.

14. oktober 2010

Man må godt være stolt

Skrevet af Hende selv kl. 08:56 | Motion

Det er jeg nemlig.. meget meget stolt af mig selv. I går gjorde jeg noget – for mig – ganske aldeles grænseoverskridende…

I går deltog jeg nemlig i mit livs første spinningtime. Dejligt med lidt motion, tænkte jeg – og mens jeg hjulede rundt, tænkte jeg på, hvor fine ben jeg fik. Gad vide, hvor lang tid det tager, før man kan se noget? Og lidt efter tænkte jeg på, hvor længe det varede, før klokken var 20.05… og da den endelig blev dét, sprang jeg af cyklen på rystende ben.

Kors hvor har man det forrygende bagefter. Faktisk kan jeg stadig mærke i kroppen, at jeg spinnede i går. I dag skal jeg så ned og træne – løfte jern og lege i maskinerne.. jeg har investeret i et fitnesskort, og planen er – i dag træne jern – lørdag træne jern og søndag spinne på bodybike 1. HOLD da op, hvor bliver jeg veltrimmet…. hvis jeg vel at bemærke holder ved. Det satser jeg på…

Det skulle nødig gå – som kollega sagde i spøg “Så må vi jo se, om det virker? *blink* :D” (Alle kan jo købe et fitnesskort :P). Han har jo ret. Man kan købe kortet – og om man så bruger det, står åbent – eller noget…

8. oktober 2010

Amok i pudderfarve

Skrevet af Hende selv kl. 13:41 | Shopaholic,Shoplinks

Det er såmænd ikke så ringe endda – selv om det faktisk var lidt kompliceret at få placeret min ordre. Udover det, der ses på billedet – er der også et par lækre shorts i camelfarvet. Jeg nåede desværre ikke at få nappet billede af dem, inden de var revet væk.

Til gengæld kan jeg glæde mig over, at der ikke er så mange, der har dem…

Det meste har jeg fundet hos Topshop, der udover sin webside, har butik i København – oppe ved Kongens Nytorv.

Da jeg susede rundt og kiggede, faldt jeg over de sødeste sko. Jeg må have dem, men det bliver ikke lige nu. Det må vente til en anden god gang.

Og så er jeg blevet inviteret til brunch hos SødSmukVeninde – som i dag kan tælle endnu et år og fejre sine 29 år igen – hjerteligt tillykke søde – knus og kram herfra. Jeg er sikker på, at hun får en super dejlig dag, andet kan simpelthen ikke komme på tale…

I dag dufter jeg rigtig godt af Viktor&Rolf’s Eau Mega. Det siger Udviklermand ihvertfald. Det tror jeg så på, men rent faktisk kan jeg også godt selv dufte den. Enten har jeg fået for meget på – eller også er det fordi, den er ny… Det er gerne sådan, at har jeg en ny duft på, kan jeg dufte den hele tiden, om så jeg har meget lidt på.

Jeg kender også en anden, der dufter i dag. Det er Yngste. Hun fik lov til at få en lille prøveflaske med Roses fra Paul Smith, som jeg scorede sidste lørdag. Jeg tror faktisk, hun er meget lykkelig, også selv om jeg synes, hun dufter allerbedst, når hun bare dufter af… barn – som jeg sagde til hende, hehe 😀

6. oktober 2010

Det dufter – af roser

Skrevet af Hende selv kl. 22:55 | Shopaholic

Hov, jeg har helt glemt at lægge billeder op af de seneste nyerhvervelser til parfumeskabet… Ude på mit badeværelse er der kommet et rigtigt fint skab op – med push-låge, et lille tryk – og en fin udsigt til min parfumesamling åbenbarer sig…

Der er kommet to ny til for nylig – den skønne duft fra Viktor&Rolf, som jeg scorede i Matas i Gallerierne, Hillerød.

I øvrigt en særdeles velassorteret Matas, som kun kan anbefales. Efter at have hyggesludret en del med den søde ekspeditrice (som i øvrigt havde de flotteste blå negle, som jeg straks misundte hende) fik jeg så også en duftprøve på Paul Smith’s duft Rose – hvilket medførte at senest ankomne til samlingen kan ses her .

Yngste er totalt og aldeles forelsket i duften. Iøvrigt har hun fået en lille “ven” – fra sin klasse. De to søde børn er vilde med at lege med hinanden, og jeg synes, det er meget sødt. Ældste driller hende og siger, at det er hendes kæreste. Det er ilde hørt, hun viser sit spirende temperament – som bestemt ikke skal kimses af 😉

Desuden har jeg en bestilling liggende på Topshop, men har den mest spøjse oplevelse dér. Jeg kan ikke komme til at betale!!! Så jeg har skam skrevet en harmdirrende mail til Topshop og klaget over deres “malfunctioning payment module”…. “please fix it in a hurry….” 😉 Jo, jeg kan virkelig blive så “hurtig”, når det gælder.

I øvrigt… hurra… Sophie Kinsella har barslet med en ny bog om den herlige shopaholic – denne gang med datter. Jeg glæder mig til den kommer – på dansk. Jeg kunne godt læse den på engelsk, men lige den her samling har jeg kun i dansk udgave – og så skal den ny bog også være det. I øvrigt læser jeg lige nu “Ægtemanden” af Dean R. Koontz. Det er ikke helt samme stil som hans tidligere skriverier, men den går an.

5. oktober 2010

Jeg vidste ikke de havde flere?

Skrevet af Hende selv kl. 10:06 | Billeder,Det sker,Sjov

Det var en rigtig trist historie at læse om skuespilleren Tony Curtis død for kort tid siden. Derfor var det måske også lidt malplaceret, at man også finder fejl i omtalen af stjernens bisættelse. Fx anede jeg ikke, at USA rådede over flere flag. Jeg kender Stars & Stripes, men kender man til andre flag? Jeg spørger bare?

Frem »