Title

14. september 2010

Til salg – KUDIBAL luksusstrik

Skrevet af Hende selv kl. 13:10 | Køb og salg

Virkelig, virkelig lækker og dejlig long-cardigan med mange muligheder efterår/vinter. Bær den åben, bær den lukket med halstørklæde, slim jeans/leggings og støvler i efteråret… Skriv i kommentarfeltet, hvis du vil byde på den… eller bare gerne vil have større billeder…

Indvendig ærmelængde: 50 cm
Længde på cardigan fra skulder til bund: 78 cm
Bredde: 2 x 48 cm

Den er bare så smuk, superflot krave med “flæser i strik” – helt fantastisk. Hele vejen ned af ryggen er der en fin snoning – se billederne. Strikbetrukne knapper. Ingen huller, pletter eller slitage – har kun brugt den 2 gange. Jeg har syet den øverste knap i, da den røg af.

Til salg… skøn Rützou-silkebluse

Skrevet af Hende selv kl. 13:01 | Køb og salg

Smukkeste silkebluse i 100% lækker silke i efterårets trendy karry (Costume-bladet sept. skriver, at karry bliver et hit i efteråret). Der er små nitter og hamrede metalstykker på skuldrene og foran ned. Lukkes evt. med sløjfe eller lad snorene hænge. Skriv i kommentarfeltet, hvis du vil byde på den… eller bare gerne vil have større billeder…

Super smuk til sort underdel – kan dresses op og ned efter smag.
Str. 38 – næsten som ny….
L: 64 cm fra skulder til bund
B: 55 fra armhule til armhule.

16. februar 2010

Bittersødt ikke?

Skrevet af Hende selv kl. 11:49 | Køb og salg,Sjov

Nu har man jeg jo været til tandlægen gentagne gange inden for det sidste år, og det er synd at sige, at det er nemt at finde P-plads. Foran højhuset, hvor min søde tandlæge residerer, er der et begrænset antal p-pladser. Husk, det er jo i city. Den eneste p-plads, der er ledig næsten hver gang er dén med handicapskiltet…

Andre gør det åbenbart også. Jeg blev lige inspireret, da jeg var på et sjældent besøg hos Liselotte. Jeg bliver nemlig vanvittig af den javaapplet med snedrys, hun har kørende. Den er i dén grad generende for øjne, der vil læse…

Jeg har skam overvejet at efterlade mit ene høreapparat i forruden for at indikere, jeg havde al mulig ret til at holde der. Det er så de få gange, jeg har været tvunget til at parkere Golfen dér, fordi en modbydelig rodbehandling ventede inde i højhuset.

Nu har jeg imidlertid fået en bedre idé. Jeg får fabrikeret et lamineret kort, gør jeg! På kortet skal der stå noget, der appellerer til enhvers gode side, selv indbefattet en emsig p-vagt.

Jeg forestiller mig, at der skal stå, at jeg pt underkaster mig en væmmelig rodbehandling – og at jeg beklager, at jeg som følge af dette, har været nødt til at lægge beslag på pladsen. Kortet skal selvfølgelig sættes fast i forruden. Det da virke, ikke? Vil enhver retlinet og ordentlig p-vagt ikke få medfølelse med mig, og lade være med at give mig en bøde? Mon ikke det virker, jeg er lige ved at bilde mig selv det ind… men ak, så nemt går det nok ikke.

Apropos tandlæge vil jeg nu gå i gang med at grave den fine fastelavnsbolle, jeg tog i kantinen, ud – tømme den for sød, god creme og lade resten gå i “arkivet”… fordi jeg kan! Jeg har vist lige fået solgt et par Vera Wang støvler, og dét skal da fejres på behørig manér?

19. april 2009

Og nu sælger jeg ud!

Skrevet af Hende selv kl. 13:28 | Køb og salg,Krea

På den her side finder du en masse spændende unikaskåle, der kan tåle opvaskemaskine og så videre. Og det gør slet ikke noget, de er totalt anvendelige! Ude i siden her til højre – kan du finde en overskrift der hedder SALE… klik og kig.

12. marts 2009

Tak for dette møgvejr

Skrevet af Hende selv kl. 17:14 | Årets gang,Køb og salg,Rygning

Faktisk synes jeg ikke, det er særlig herligt eller ønskværdigt med dette rædsomme vejrlig, vi bliver præsenteret for i dag. Det startede jo så godt med strålende solskin, fra jeg slog de blå øjne op og sprang ud af sengen. Sprang, fordi jeg i et kort nu, troede jeg havde sovet over mig – fordi det var så lyst. Det var bare blevet morgen og særdeles godt vejr, så jeg kunne bare tage den med ro.

Det kan jeg så også nu. Jeg tænkte meget over det på vej hjem fra arbejde, om ikke jeg lige skulle benytte lejligheden til at snyde mig til en smøg. Det har jeg endnu ikke gjort, og det er efterhånden længe siden, jeg landede hjemme. Det er også derfor, jeg opsender en stille tak for det dårlige vejr. Det indbyder jo ikke ligefrem til at sidde ude i mit refugium. Heldigvis. Tak for det. Så fristes jeg ikke så let. Nu skal jeg dog lige passe på, for dagen er endnu ikke gået. Jeg husker, hver gang uhyret stikker fingeren frem, at tænke på, hvor dårligt han lugtede, ham dér jeg mødte ude ved kaffemaskinen tidligere på dagen. Sådan vil jeg sgu ikke lugte. Det er en sur, stram lugt. Eller skarp om du vil. Jeg begynder at forstå, folk siger, det lugter af døde mus. Og det er ikke “døde mus i slåbrok” – som jeg engang har hørt kåldolmere betegnet som værende 😀 Jeg gør mit bedste.

Jeg har lige taget en plastboks op af fryseren, det bliver virkelig spændende, hvad der er i. Jeg har desværre ikke fået skrevet indholdet på en lap papir, som jeg plejer. Det eneste jeg kan se, er at der er nok til mig. Det kunne godt se ud som tomatsuppe, men også som den dér ret, jeg nogen gange laver – med hakket oksekød med flødetomatsauce og grøntsager. Mm… jeg er lige kommet i tanke om, det er da vist snart tid til den franske kyllingeret. Altså sådan noget med kylling og grøntsager i esdragonsauce, nu er det jo snart til at få lækker superfrisk estragon igen. Og ikke de der forkølede eksemplarer, man kan være “heldig” at hitte pt.

Og jeg har lige pakket strik-dimsen, jeg har fået solgt – så nu skal den bare sendes i morgen. Jeg glæder mig meget til at høre, hvad køberen siger, når den er nået frem. Jeg håber, hun bliver glad, for så er jeg også glad. Det er dejligt, når man kan glæde andre. Jeg er også spændt på, om den strikdims, jeg har i kikkerten er mulig at få hjem fra Odd Molly.