Title

8. juni 2011

Så er den i luften!!!

Skrevet af Hende selv kl. 20:12 | Job,Links,Nørderi

Jeg kan lige så godt komme ud af busken og sige det, som det er…

Der har jo været stille her på siden en rum tid, og ja – nogen har fået varmefeber. Også jeg… Blandt andet har jeg kastet mig ud i at være selvstændig. Hvis nogen derude sidder og mangler en person, der gider læse korrektur på en hvilken som helst type tekst – hører jeg naturligvis gerne nærmere. Jeg vil også bede vedkommende om at kaste et blik på denne nye side, som er en underafdeling af min blog.

Her finder du så Ad-hoc korrektur.

I denne sjældne anledning er det tilladt at råbe højt op om, at du lige kender én, der gerne tager sig af den slags “kedelige” opgaver, som man normalt ville sidde og ærgre sig over at skulle svede over ;)

5. april 2010

Opdateret filter

Skrevet af Hende selv kl. 11:03 | Nørderi

Så fik jeg vist lavet ged i den – så mit filter gik i udu. Jeg kan godt se, man ikke bare kan læne sig tilbage og tro, at det hele bare kører. Der skal jo også arbejdes lidt indimellem. Jeg tror, mit næste projekt skal være at kode Peters’ filter lidt om, så den kan håndtere Æ, Ø og Å. Det ville jo ikke være så ringe, endda. Og ellers vil jeg byde velkommen til Sus, aka Nutidspensionisten – også aka Valkyrien. Jeg er meget beæret over, at jeg fik lov til at lave grafik til Sus’ ny website.

4. april 2010

Ny sjove ord

Skrevet af Hende selv kl. 10:54 | Nørderi

Som vi alle ved, sover spammerne jo aldrig – og da jeg efterhånden har fået et par spams, må jeg i gang igen med at finde nogen nye tossefjolle-ord til det fine spamfilter. Altså, når bare man er lidt kreativ, skal der nok dukke nogen spøjse udbrud op her og der.

Jeg lægger hovedet i blød og funderer lidt over nye ord, mon man kan løbe tør? Eller bare bruge noget sæsonpræget….

Og så sidder jeg også og savner ungerne, sådan lidt pludseligt og overvældende. Jeg ved ikke helt hvorfor, men sådan er det nogen gange. Man overvældes af et sugende savn efter de to små bæster… og sådan skal det nok være.

Sæt i gang… udtænk nogen ny ord… *processing*

31. december 2009

Nu er julen endeligt forbi

Skrevet af Hende selv kl. 13:29 | Årets gang,Kokkerier,Nørderi

Det er seriøst… det er helt seriøst, julen kom og julen gik. Nu er det Nytår, og som sådan er det også tid til at skifte outfit på siden her. I løbet af dagen kan du være den heldige, der ser det ny outfit, bloggen her bliver stadset ud i… sådan helt i dagens anledning. Til gengæld vil der ikke være noget billede af ego i nytårsoutfit, den slags pjat har jeg ikke tid til… i dag.

Utroligt, hvad man kan nå, når man skal. Til nu har jeg både fået fyldt luft på det temmelig slatne vinterdæk. Hov… sagde hun vinterdæk? Ja, det gjorde hun. Ser du, min pragtfulde Golf ville jo ikke starte juleaften, til trods for sådan cirka syv milliarder forsøg. Spørg om jeg var pisseædende ond i sulet. Det var jeg. Juleaften endte derfor med, at mine skønne unger overnattede hos mormor og bedstefar, mens jeg lånte min mors bil og kørte hjem og hentede astmamedicin til Theo. Derefter kørte jeg hjem, men da klokken kun var lidt over midnat, kørte jeg i stedet over til Big og ønskede ham glædelig jul og fik en ekstra julegave…

Nuvel, luft fyldt på – dæk ikke nær så fladt på den rædsomme pizzagynge, jeg har lånt af Daniel, min søde forhandler. Et er, at Golfen åbenbart er en meget sammensat dame, og at Daniel altid er parat med afhentning og reparation af damen, når hun ikke gider lege med. Men… for satan… kunne han ikke have en.. mere… æhm… nydelig.. name it.. bil at låne mens. Nej, det har han altså ikke, så jeg drøner rundt i en Fiat Punto Cruz… med revnet forrude, løst flaprende benzindæksel og slatne vinterdæk. Well ja.. men bæstet starter i det mindste hver gang. Og så ligner den altså nok så meget en pizzagynge!

(… hvis du ikke ved, hvad en pizzagynge er, læs da nederst…)

Der er også blevet handlet i Netto, og der er indkøbt flamboyante isterninger med lys i. Spørg mig ikke hvorfor, de skulle bare med hjem! Om ikke andet kan de udstille min dårlige smag hjemme i vindueskarmen… Og så er der bagt kransekager… faktisk er det de fineste petit fours, man kan forestille sig. For pokker, hvor blev de flotte. Jeg må vist hellere smide et billede op som bevis! Jeg laver dem altid selv, fordi jeg er blevet så forvænt, at det kun er hjemmebagt kransekage, der du’r.

Definitionen på en pizzagynge – jamen… siger det ikke sig selv? Et godt udslidt vrag af en bil, der hovedsagelig anvendes til at transportere pizza fra Sofie Grillen rundt til de forskellige forventningsfulde personer i byerne… Hvad troede du ellers, det var? :D

8. december 2009

Det’ jul!

Skrevet af Hende selv kl. 00:44 | Årets gang,Nørderi

Nu er det tid til julebanneret… for det er jul – snart! Lige om lidt! I ønskes alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår her fra…. og godnat for nu…

PS: De “skide fucking lamper”.. eller den ene ihvertfald er virkelig flot – og jeg er rigtig glad for, at jeg var i IKEA… jojo! Og Big, den dejlige mand har snakket om, at han ville samle dem på fredag, hvis ikke jeg selv kunne. Jeg tror næsten, han får lov til at samle den anden, for jeg skal bare ordne vasketøj, vaske, støvsuge, rydde op – bære i til kontaminering og hvad har vi mere. Nåja, jeg skal også arbejde!

3. november 2009

7 ting, jeg ikke vil undvære

Skrevet af Hende selv kl. 15:34 | Nørderi,Sjov

Jeg er blevet tagget af Esther! Fy skamme! Du ved godt, jeg hader de der små julelege… (nok fordi jeg ikke kan lade være med at gå med på spøgen).

Nuvel, syv ting, jeg ikke vil undvære. Eller var spørgmålet, om det var “ikke kan” undvære. Det kommer vel ud på ét og samme, ihvertfald set med mine øjne. Jeg har også den frækhed at påstå, at de syv ting kan skifte afhængig af min aktuelle status samt livets og verdens gang. Spontant besvarer jeg… hm, syv ting jeg ikke vil undvære… hm…

# 1
Menneskene, jeg elsker og holder af. Herunder mine børn, Big, familie og venner. Alle uden undtagelse.

# 2
Mit gode helbred og min eminente intelligens, selv om graden af intelligens sikkert afhænger af, hvem du spørger :)

# 3
Nødssituation opstået forrige år lærte mig, at man ikke vil undvære toilet, computer eller køleskab. Der er ikke rigtig nogen nummer et, for alle er de lige uundværlige, hvis du spørger mig.

# 4
Mad, mad og atter mad plus en dejlig campari med soda. Nåja og så min solbærte, for den lever jeg lidt af.

# 5
Mit kreative gen og mine bøger… ellers ville jeg ved gud kede mig temmelig tit, er jeg bange for?

# 6
Mit job, da det gør mig i stand til at opretholde min levestandard – og desuden giver mig mulighed for at møde en masse interessante mennesker.

# 7
Æhm.. ved vejs ende? Jo, selvfølgelig.. hvor kunne jeg dog glemme den? Min bil… og alt mit kluns, hvor umoderne det end måtte være!

Nøh, jeg er vist ikke særlig spændende at tagge til den slags, men jeg gør i det mindste et forsøg. Jeg er meget bedre til det spontane, sikkert derfor jeg ikke er inden for den analytiske branche, hvor der skal drøvtygges over hver enkelt lille proces i umindelige og evindelige tider. Hør, det andet er da meget sjovere! Og værst er det, at jeg indser, at når jeg vitterlig sidder midt i at udfylde en sådan tag-dims, så har jeg sgu for meget overskudstid. Sæt i gang, Anja – der var noget med… vasketøjet… eller… nåhnej, hun sover de uskyldiges søvn – og jeg håber, hun sveder feberen ud af kroppen.

Jeg tagger Frederikke, Pernille og Mette – så må man jo se, om de også gider lege.

16. juli 2009

Så blev Migarca ændret lidt

Skrevet af Hende selv kl. 23:07 | Nyheder,Nørderi

Well.. nej jeg har dog ikke skiftet navn – men til gengæld fik jeg fnidder af alt det rosenrøde stads. Det er vel for sørensen sommer nu. Dermed trænger man også til at se på noget nyt, jeg gør ihvertfald. Så jeg skiftede lige udseende på bloggen – tænk hvis det var så nemt at skifte sig selv ud. Men kors hvor ville det dog være besværligt at hitte rundt i alle de personer – og dele dem op, og hvad har vi. Nej, det må være nok, at man er sig selv – bare man husker – at man ikke skal være sig selv nok!

Skulle nogen være i tvivl, så mener jeg – at man skal huske at tænke på andre – og det var så den krølle…

26. februar 2009

Nu kører jeg Icom

Skrevet af Hende selv kl. 13:20 | Årets gang,Nyheder,Nørderi

Nu er jeg tilbage igen, rigtig veltilfreds. Der er blevet justeret på maskineriet, også i dén grad. Jeg mødtes jo med den rare mand med rasta-hestehalen, og jeg er helt vild med ham. Jeg er totalt begejstret for den måde, han er over for én på – venlig, impulsiv og morsom. Og han ved altså, hvad han snakker om. Vi snakkede lytteudstyr, til mig, altså. Og hvad han ikke kunne ryste ud af ærmet. Han fik mig lokket, ja overtalt til at prøve en Icom fra Phonak.

Sådan en smart dims til folk, der bruger høreapparat, ikke – og den har man så bare hængende om halsen i en tynd snor. Det eneste der ses af apparatet er snorene – som i og for sig bare kunne være en halskæde. Den ser sådan her ud .

Særlig stor er den bestemt ikke – ca. 4×5 cm og vejer ingenting. Og hvad er det så lige, den kan, den her dims? Jo, den kører jo med fx mobiltelefonens bluetooth, sådan at når telefonen ringer, og man tager den – kan man bare trykke på en lille knap på Icom’en, og lægge telefonen i lommen. Og lyden bliver via en forbindelse mellem Icom og høreapparaterne ført direkte til begge høreapparater.

Det svarer så nogenlunde til at tale i telefon og kunne høre med begge ørerne i telefonen. Den er jeg sagomel.. spændt på at afprøve. Mr Big har truet med at ringe en hel masse gange til mig (haha, jeg kan jo bare lade være med at svare telefonen). Og så koster den “kun” 1.400,- Altså hvis den virker som ønsket, så skal jeg da helt sikkert have den. Pris kan ikke måles op i livskvalitet, og det med lyd er jo det eneste, jeg mangler – for jeg hører og snakker jo som alle andre. Faktisk snakker jeg så meget, så folk ikke tænker over, at jeg faktisk bruger høreapparater.

Jo, jeg har det godt lige nu!

12. februar 2009

Så kom der søreme også favicon på

Skrevet af Hende selv kl. 17:39 | Nyheder,Nørderi

Nu kunne jeg bare ikke lade være! Det er jo gerne sådan, at når man ser noget, andre har – så sker der to ting. Enten hader du det eller også ønsker du også at få det. Og så er der jo endelig også den tredie option – at du er helt ligeglad. Det sidste var jeg imidlertid ikke, men jeg er enormt god til at opfinde overspringshandlinger, som pludselig bliver meget essentielle.

Heldigvis er jeg tidligt hjemme fra arbejde, og jeg har ingen planer for i aften – andet end at se ER, måske bedre kendt som Skadestuen, fra TV3 kl. 21.00. De har netop startet en ny sæson op, som jeg gerne vil følge med i. Det varer lige nogen timer, før det starter – så jeg har leget lidt med websiden og lagt et favicon på.

Til den, der ikke er klar over, hvad et favicon er – kan jeg oplyse, at de fleste, nok også du selv, har bemærket et ikon – lillebitte, men stadig et ikon, til venstre for URL’en der er oppe. Og sådan et lille ikon ville jeg også gerne præsentere siden med, så det var bare lige at google ordet favicon – og så finde en side og arbejde ud fra. Det var næsten for nemt, når jeg tænker på, hvor besværligt det var for 10 år siden i 1998 at lave et.

11. februar 2009

Opgradering af wp

Skrevet af Hende selv kl. 22:16 | Nørderi

Pyha… det gik da heldigvis ret smertefrit med at få opgraderet til den sidste ny version af WordPress, efter at have syltet det adskillige gange og fundet på ny overspringshandlinger - og nemt var det da. Nemmere end ventet. Og som om jeg ikke har brugt… nåjah.. skal bruge.. penge nok nu – “kom jeg til” at købe en FTP. Jeg har indtil nu anvendt Coffeecup Free FTP. Sikke noget crap da. Jeg måtte til stor ærgrelse (og besvær) konstatere, at Coffeecup ikke kunne downloade hele biblioteker af gangen. Ned kom filerne da, jojo – men… de var blanke?

Og jeg ved udmærket, hvor arrig jeg ville blive, hvis jeg havde downloaded min blog – og måttet konstatere, at min “safe copy” var blank. Det kan man kalde en totalt safe copy, da der intet findes at kopiere.

Forresten fandt jeg alligevel noget at glæde mig over. Jeg inviterede mig selv ud til mine forældre, så der blev jeg trakteret på dejlig mad og hygge omkring spisebordet. Som tak “ordnede” jeg lige min mor’s pc, der trængte til lidt opdatering. Hun var mægtig glad for det og gav en kop te på falderebet. Bagefter var det lige hjem og sidde og nørde lidt foran skærmen. Gud, hvor jeg trænger til det.

Frem »