Title

8. juni 2011

Så er den i luften!!!

Skrevet af Hende selv kl. 20:12 | Job,Links,Nørderi

Jeg kan lige så godt komme ud af busken og sige det, som det er…

Der har jo været stille her på siden en rum tid, og ja – nogen har fået varmefeber. Også jeg… Blandt andet har jeg kastet mig ud i at være selvstændig. Hvis nogen derude sidder og mangler en person, der gider læse korrektur på en hvilken som helst type tekst – hører jeg naturligvis gerne nærmere. Jeg vil også bede vedkommende om at kaste et blik på denne nye side, som er en underafdeling af min blog.

Her finder du så Ad-hoc korrektur.

I denne sjældne anledning er det tilladt at råbe højt op om, at du lige kender én, der gerne tager sig af den slags “kedelige” opgaver, som man normalt ville sidde og ærgre sig over at skulle svede over 😉

5. april 2010

Opdateret filter

Skrevet af Hende selv kl. 11:03 | Nørderi

Så fik jeg vist lavet ged i den – så mit filter gik i udu. Jeg kan godt se, man ikke bare kan læne sig tilbage og tro, at det hele bare kører. Der skal jo også arbejdes lidt indimellem. Jeg tror, mit næste projekt skal være at kode Peters’ filter lidt om, så den kan håndtere Æ, Ø og Å. Det ville jo ikke være så ringe, endda. Og ellers vil jeg byde velkommen til Sus, aka Nutidspensionisten – også aka Valkyrien. Jeg er meget beæret over, at jeg fik lov til at lave grafik til Sus’ ny website.

4. april 2010

Ny sjove ord

Skrevet af Hende selv kl. 10:54 | Nørderi

Som vi alle ved, sover spammerne jo aldrig – og da jeg efterhånden har fået et par spams, må jeg i gang igen med at finde nogen nye tossefjolle-ord til det fine spamfilter. Altså, når bare man er lidt kreativ, skal der nok dukke nogen spøjse udbrud op her og der.

Jeg lægger hovedet i blød og funderer lidt over nye ord, mon man kan løbe tør? Eller bare bruge noget sæsonpræget….

Og så sidder jeg også og savner ungerne, sådan lidt pludseligt og overvældende. Jeg ved ikke helt hvorfor, men sådan er det nogen gange. Man overvældes af et sugende savn efter de to små bæster… og sådan skal det nok være.

Sæt i gang… udtænk nogen ny ord… *processing*

16. juli 2009

Så blev Migarca ændret lidt

Skrevet af Hende selv kl. 23:07 | Nørderi,Nyheder

Well.. nej jeg har dog ikke skiftet navn – men til gengæld fik jeg fnidder af alt det rosenrøde stads. Det er vel for sørensen sommer nu. Dermed trænger man også til at se på noget nyt, jeg gør ihvertfald. Så jeg skiftede lige udseende på bloggen – tænk hvis det var så nemt at skifte sig selv ud. Men kors hvor ville det dog være besværligt at hitte rundt i alle de personer – og dele dem op, og hvad har vi. Nej, det må være nok, at man er sig selv – bare man husker – at man ikke skal være sig selv nok!

Skulle nogen være i tvivl, så mener jeg – at man skal huske at tænke på andre – og det var så den krølle…

12. februar 2009

Så kom der søreme også favicon på

Skrevet af Hende selv kl. 17:39 | Nørderi,Nyheder

Nu kunne jeg bare ikke lade være! Det er jo gerne sådan, at når man ser noget, andre har – så sker der to ting. Enten hader du det eller også ønsker du også at få det. Og så er der jo endelig også den tredie option – at du er helt ligeglad. Det sidste var jeg imidlertid ikke, men jeg er enormt god til at opfinde overspringshandlinger, som pludselig bliver meget essentielle.

Heldigvis er jeg tidligt hjemme fra arbejde, og jeg har ingen planer for i aften – andet end at se ER, måske bedre kendt som Skadestuen, fra TV3 kl. 21.00. De har netop startet en ny sæson op, som jeg gerne vil følge med i. Det varer lige nogen timer, før det starter – så jeg har leget lidt med websiden og lagt et favicon på.

Til den, der ikke er klar over, hvad et favicon er – kan jeg oplyse, at de fleste, nok også du selv, har bemærket et ikon – lillebitte, men stadig et ikon, til venstre for URL’en der er oppe. Og sådan et lille ikon ville jeg også gerne præsentere siden med, så det var bare lige at google ordet favicon – og så finde en side og arbejde ud fra. Det var næsten for nemt, når jeg tænker på, hvor besværligt det var for 10 år siden i 1998 at lave et.

11. februar 2009

Opgradering af wp

Skrevet af Hende selv kl. 22:16 | Nørderi

Pyha… det gik da heldigvis ret smertefrit med at få opgraderet til den sidste ny version af WordPress, efter at have syltet det adskillige gange og fundet på ny overspringshandlinger – og nemt var det da. Nemmere end ventet. Og som om jeg ikke har brugt… nåjah.. skal bruge.. penge nok nu – “kom jeg til” at købe en FTP. Jeg har indtil nu anvendt Coffeecup Free FTP. Sikke noget crap da. Jeg måtte til stor ærgrelse (og besvær) konstatere, at Coffeecup ikke kunne downloade hele biblioteker af gangen. Ned kom filerne da, jojo – men… de var blanke?

Og jeg ved udmærket, hvor arrig jeg ville blive, hvis jeg havde downloaded min blog – og måttet konstatere, at min “safe copy” var blank. Det kan man kalde en totalt safe copy, da der intet findes at kopiere.

Forresten fandt jeg alligevel noget at glæde mig over. Jeg inviterede mig selv ud til mine forældre, så der blev jeg trakteret på dejlig mad og hygge omkring spisebordet. Som tak “ordnede” jeg lige min mor’s pc, der trængte til lidt opdatering. Hun var mægtig glad for det og gav en kop te på falderebet. Bagefter var det lige hjem og sidde og nørde lidt foran skærmen. Gud, hvor jeg trænger til det.

9. februar 2009

Herligt med nyt møblement

Skrevet af Hende selv kl. 09:39 | Nørderi

Ja altså på siden her.. det er fandenfisme fedt at se, at det kan forskønne så meget – bare ved at lege lidt med farverne. Jeg prøvede oprigtigt at lave en slags forårstema, og jeg synes da, det er lykkedes sådan da. Og jeg er da spændt på, hvad folks mening er. Jeg overvejer stadig den grønne baggrund.. den kan jeg ikke helt finde ud af om dutter.

Nu er toppen også klikbar, ikke at jeg bilder mig ind, folk gider læse arkiver – men anyways, man kan nu komme tilbage til forsiden ved et enkelt klik på topbanneret. Herligt, det er noget, jeg har savnet meget, men fandt i går ud af en smart CSS-løsning (ved godt det er til at brække sig over, for ikke CSS-interesserede, sorry…).

Og føj.. mandag åh mandag… hvorfor er det også så rædsomt med mandage? Jeg var oppe kvart i syv, og panik dér. Ældste skulle jo i skole og møde kl. 8.00, og Yngste er et regulært mareridt at få op på det tidspunkt. Der skal nusses, skubbes og kildes. Så er hun klar. Heldigvis var tøjet helt klar, det ny tøj hun scorede i lørdags. Vi spiser morgenmad, skyller tallerkener, griner og sætter på plads. Vi kører for fulde drøn ned til børnehaven, hvorfra Ældste går ned i skolen, altså normalt. For dér på P-plads var der ret tomt. Sådan lidt som i en tom sardindåse. Og pling-plong, det er sguda rigtigt – det er jo vinterferie! Nå, så havde vi ikke travlt alligevel, og Ældste kom med ind og sige farvel og på gensyn til Yngste. Sikke noget…

18. juli 2008

Jubiiii jeg er blevet gode venner med den!

Skrevet af Hende selv kl. 00:15 | Nørderi

Nu lykkedes det vist nok… mig og WordPress gav hinanden hånden. Det er sen aften, men jeg kan slet ikke lade være med at sidde og kigge på det. Det er alt for sjovt! Endelig fik jeg det i den retning, jeg gerne ser siden bevæge sig – og så må indholdet komme løbende. Der vil komme historier – det siger jeg nu i den formening, at jeg faktisk VIL skrive. Hvornår og hvor meget – ved jeg ikke endnu. Men jeg bor her skam.