Title

13. september 2011

Louboutin sko.. yes!

Skrevet af Hende selv kl. 15:23 | Shopaholic,Shoplinks

Og uh.. oh… nu var det jo nærmest et tilfælde, jeg kom forbi siden her. Hvis man er til de kendte Christian Louboutin sko med de markante røde såler, bør man suse en tur forbi. Priserne er absolut rimelige, skoene koster kun lige en tusse 😛 Det er helt sikkert, jeg kommer forbi, når tiden nærmer sig den årlige julefrokost på jobbet, hvis ikke mit skoskab kan byde på noget spændende 😉 Vær’sko’ 😉

10. juli 2011

Ah…. solen skinner – igen

Skrevet af Hende selv kl. 13:09 | Shoplinks

Så fandt jeg lige dette link – og jeg har selvfølgelig allerede været inde og kigge. Her kan du lige score et par Manolo Blahnik til omkring kun 1000 kroner – men bemærk så, at tåen ser ud som om, den ikke har lang tid tilbage…

Der er også fine kjoler fra Temperley, Diane von Fürstenberg og SeebyChloe. Kom en tur forbi 😉

6. juli 2011

Stem lige på min kjole, hva’?

Skrevet af Hende selv kl. 21:25 | Shopaholic,Shoplinks,Sjov

Ja, så er jeg blevet kjoledesigner, godt nok kun in spé… men lidt er vel altid noget 😉

Værsgod at lure med her ->

Hjælp mig med at vinde. Stem på min kjole her!

24. juni 2011

Køb dine ny sko hos Notabene

Skrevet af Hende selv kl. 13:33 | Shopaholic,Shoplinks

Det faldt sig så heldigt, at jeg lige for nylig faldt over en dejlig side, med nogen rigtig fine sko. Prøv selv at tage en lille tur rundt hos Notabene, hvor der pt. er udsalg Notabene, det er da næsten umuligt ikke at finde nogen sko, der falder i ens smag. Der er et stort og bredt udvalg af alle slags sko, og priserne er ikke på niveau med Brandos, der tilgodeser alle størrelser pengepunge.

Nu jeg er i gang, skal det også lige nævnes at populære Day, Birger et Mikkelsen har udsalg på deres lækre tøj, og du må da straks skynde dig ind på siden og se, om ikke der er noget, der frister nok til at indtage den næste plads i klædeskabet. Der er noget for både kvinder og mænd – så… mon ikke man kan finde en gave til kæresten også… 😉

10. december 2010

Det blev tid til decembershopping

Skrevet af Hende selv kl. 11:24 | Familie/venner,Shopaholic,Shoplinks

Vi snakker altså ikke julegaver – slet ikke. Det er kun mig, åbenbart, der ikke har købt så meget som én julegave, eller det passer nu ikke helt. Ældste har endda selv valgt sin julegave sammen med mig – så nu går han og glæder sig til, han får den… Jeg forstår ham godt.

I går var det endelig blevet tid til at mødes med SødSmukVeninde, du godeste hvor jeg også glædede mig til at ses igen. Det var også ufatteligt hyggeligt, det er det altid. Og spøjst egentlig, for der kan desværre godt gå helt op til et par måneder (det synes vi ikke er så godt, men det sker) mellem gensynene – men en ting er sikker som amen i kirken… at vi fra første øjekast sludrer løs om alt mellem himmel og jord.

Faktisk tror jeg, at udenforstående ville undre sig lidt, hvis de overhørte vores snak. Vi springer ping-pong mellem emnerne, fordi vi godt ved, vi nok ikke kan nå det hele, så skidt med det… tingene kommer ud drypvist og der broderes og væves videre på løse tråde. Alt sammen i bedste forståelse og ledsaget af dejlig mad og det bedste selskab. I går blev vi enige om, at der faktisk ikke “var noget” – og Vero Moda var ekstremt kedelig. Det gjaldt begge butikkerne. Både den foroven og den i underetagen. Eller måske var det bare fordi vi ikke mangler noget, sagde SødSmukVeninde. Det gør vi nu altid, det er bare om at finde det 😛

Vi fik kigget på vinterstøvler – og opgav det igen, jeg kunne ikke se nogen, der fristede nær nok. Til gengæld fik vi begge to en ‘feeling’ , da vi var i Company’s. Så vi kom ud med en pose hver, og det er ikke løgn – indeholdende samme bluse – med fine biser og læg og smock var de. Den eneste forskel var farven, SødSmukVeninde har sådan nogen gode farver, så hun kan have nogen farver, som jeg ligner døden fra Lübeck i, hihi. Sådan er der så meget.

Apropos shopping anbefalede SødSmukVeninde mig at kigge på Nordstrøm – genialt. Men det er et farligt, et meget, meget farligt, sted – så er du advaret. Så du skal ikke hænge mig op på det, hvis du bruger hele næste måneds budget dér. I går var det et par fancy og særdeles lækre Ecco støvler, der var målet. SødSmukVeninde har scoret dem, nice – så really nice. De brune, som nogen måske har set i Ecco’s reklame – ankelstøvlerne, der faktisk har været udsolgt stort set, siden de åbnede salget for dem. Dem som ikke kunne fås på Ecco’s hjemmeside – men derimod hos Nordstrøm! Halleluja!

Mad fik vi også – det var da lige, så man nåede at spise en masse, altimens snakken flød. Vi spiste på Café Butterfly, derude i Lyngby storcenter. Fin betjening – og alt til sin tid… vi delte en omgang nachos med kylling og guacamole og det hele. Det er bare rigtig hyggeligt at dele sådan en tallerken, selv om vi sjældent, eller aldrig, kan spise helt op – og det var så inden chili con carnen, vi fik til hovedret. Da vi havde spist, var klokken så mange, at vi blev enige om at fortsætte løjerne i næste måned. Så kan vi gå og glæde os til det, hihi.

Dernæst fandt jeg den clutch, vi havde stået og sukket over i Neye… men som vi begge syntes måske var lidt kinky, en fræk orange farve. Præcis som clementiner var den i farven, og superskøn indvendigt. Sådan én, man kan bo i. Men den var orange… Vi gik derfor igen, men den har åbenbart grundfæstet sig i hukommelsen – så jeg måtte bare lede efter den i dag. Og ja, den er farlig, vel er den så!

Næste gang vi skal ud og give den gas bliver på Fisketorvet – det var vist for længe siden, vi havde huseret dér… selv om Sillebroen blev vendt. Desværre er Sillebroen ikke særlig velassorteret – centeret er ikke stort nok – meneh.. som jeg kom til at tænke på bagefter – så har Frederikssund jo en ganske udmærket og meget hyggelig gågade, som man vist godt kan gå langs for at komme til Sillebroen. Det gør vi en anden god gang, tror jeg 🙂

14. november 2010

Mer’ modelink

Skrevet af Hende selv kl. 11:55 | Shoplinks

Normalt er jeg sjældent på facebook – men i dag var lige en undtagelse. Man kan da ikke være andet bekendt end at kigge, når man har fået en besked, vel. Og sådan en skal jo også besvares, så det bliver den. Så er det jo, at mens jeg sidder og tænker over (det sker faktisk fra tid til anden), hvad jeg skal skrive, at mit blik strejfer højre side af skærmen. Hov.. en reklame for endnu et interessant shoppingsted.

Modehuset.dk reklamerer med alt sit tøj og – der er også masser af fodtøj! Jeg var lige inde og kigge på det. Umiddelbart var det ikke lige min type – men nu har jeg heller ikke set alt sammen – og der var da en basisbluse, jeg gerne ville have.

Så kan jeg ved samme lejlighed reklamere for noget, jeg – ihvertfald i gerningsøjeblikket – syntes, var meget smart. Opret dig som bruger på Giftmanager og få oprettet en virtuel ønskeseddel med link og billeder. Den kan sendes til familie og venner – hvem som helst, der måtte have lyst til at give dig en gave. Et eller andet sted kan jeg også se nytteværdien af en sådan i forhold til ens bedre halvdel. Manden i ens liv synes fra tid til anden at have en lille bitte smule vanskeligheder med at finde på – og en sådan virtuel fætter kan jo virkelig hjælpe med den side af sagen.

Kig selv på GiftManager

Jeg skal så bare lige finde ud af, om man ikke kan bruge det flere steder – jeg ved, at der også er et sted, der hedder wishlist eller noget i den stil.. hm.. hvad var det nu.. jo HER kommer det:

Wishlist – undskyld mig lidt, jeg skal lige examine det lidt selv nu… og faktisk har jeg ikke mere på hjerte liiiige nu.

11. november 2010

Mer’ shopping

Skrevet af Hende selv kl. 23:23 | Shoplinks

Besøg Gap’s eu-side… masser af lækkert tøj – og gode tilbud!!! 😀

Mangler bare at finde ud af, hvor jeg kan købe tøj fra Banana Republic – inden for EU… det er for dyrt at købe fra USA, om man så bruger ShopUSA.com…

27. oktober 2010

Regnvejr giver

Skrevet af Hende selv kl. 15:04 | Billeder,Shopaholic,Shoplinks

trang til at lave skarnsstreger, ihvertfald hvis det er mig… Det tisser ned i rigelige mængder, uden for – og som bedstestevennen klagede over, er det mørkt og ser rigtig yrk ud. Den slags må man jo imødegå – og jeg har én 100% sikker metode til at klare den slags… shop!

Ellers en god dag her med en lille chitchat med SødSmukVeninde og med Bedstestevennen… Nogen gange skal man bare ikke pille for meget ved porte og hvad har vi ellers, hehe.

Såeeh… det gik jo hverken værre eller bedre, end at jeg faldt forbi hende her. Helle Annemann shop. Hun har de mest vidunderlige kjoler – det er lækker bohemestil, lige som jeg kan lide det. Nogle af kjolerne er unikke, og det kan jeg rigtig godt lide. Det er en fed tanke, at der ikke er én i verden, der har helt det samme, som jeg. Kald det bare egocentreret, jeg tror nu godt, du er klar over, hvad jeg mener 😉

Jeg kom, jeg så – og jeg kom igen. Det var jo denne hersens nederdel, jeg havde forkølet mig på. Den vil være super til sommer, så hep.. sommer kom snart igen! Jeg må få postet et billede af den, tror jeg… . Det er selvfølgelig ikke mig på billedet, for sådan en fin flad vom har jeg altså ikke, alt til trods.

Maja, der kører franchiseshoppen sælger også inde på Trendsales, og hun har også mange fine sko og støvler. Som jeg ser det, er det meget rart at få noget, der er lidt ukontroversielt. Har du ikke lagt mærke til, at der er en tendens til, at folk ofte går i lidt det samme? Jeg kan godt lide at lave lidt om på tingene – men lige nu bliver der ikke lavet mere om, da jeg kan se, at der er en ventende samtale… pokkers også – freden er forbi! 😉

8. oktober 2010

Amok i pudderfarve

Skrevet af Hende selv kl. 13:41 | Shopaholic,Shoplinks

Det er såmænd ikke så ringe endda – selv om det faktisk var lidt kompliceret at få placeret min ordre. Udover det, der ses på billedet – er der også et par lækre shorts i camelfarvet. Jeg nåede desværre ikke at få nappet billede af dem, inden de var revet væk.

Til gengæld kan jeg glæde mig over, at der ikke er så mange, der har dem…

Det meste har jeg fundet hos Topshop, der udover sin webside, har butik i København – oppe ved Kongens Nytorv.

Da jeg susede rundt og kiggede, faldt jeg over de sødeste sko. Jeg må have dem, men det bliver ikke lige nu. Det må vente til en anden god gang.

Og så er jeg blevet inviteret til brunch hos SødSmukVeninde – som i dag kan tælle endnu et år og fejre sine 29 år igen – hjerteligt tillykke søde – knus og kram herfra. Jeg er sikker på, at hun får en super dejlig dag, andet kan simpelthen ikke komme på tale…

I dag dufter jeg rigtig godt af Viktor&Rolf’s Eau Mega. Det siger Udviklermand ihvertfald. Det tror jeg så på, men rent faktisk kan jeg også godt selv dufte den. Enten har jeg fået for meget på – eller også er det fordi, den er ny… Det er gerne sådan, at har jeg en ny duft på, kan jeg dufte den hele tiden, om så jeg har meget lidt på.

Jeg kender også en anden, der dufter i dag. Det er Yngste. Hun fik lov til at få en lille prøveflaske med Roses fra Paul Smith, som jeg scorede sidste lørdag. Jeg tror faktisk, hun er meget lykkelig, også selv om jeg synes, hun dufter allerbedst, når hun bare dufter af… barn – som jeg sagde til hende, hehe 😀

14. september 2010

Man kan være heldig

Skrevet af Hende selv kl. 11:13 | Det sker,Shoplinks

Selvom det er surt vejr i dag… numse!!! Ja, så kan man faktisk godt være lidt heldig – jeg har været på trendsales, sælger jo en masse ud pt. – men jeg har også fået købt. Der er blevet købt fint ind af diverse overdele til Yngste, der jo vokser – og det kan godt være lidt dyrt. Det tøj, man kan få på Trendsales, vil jeg påstå er særdeles fint. Man skal være uheldig for at få noget, der ikke er okay. Nu har jeg selv scoret mig en lækker skjortekjole fra Malene Birger til ingen penge… Eller… noget. Nu skal den lige hænge uden for ½ dag og stinke af. Den stank af røg…

Jeg forstår egentlig ikke, at folk – nåja… rygere – ikke tænker så meget over, hvor meget deres tøj kommer til at hørme af kold, sur nikotin. Det lugter altså fantastisk dårligt, og det er bestemt ikke lækkert for en ikkeryger-næse at åbne en pakke, som man også straks man åbner for den, kan lugte kommer fra et rygerhjem. Selv har jeg også skrevet på min profil, at varerne kommer fra et ikkerygerhjem. Det er sådan almindelig god tone – og rart at vide for potentielle købere.

Endnu bedre – jeg faldt over et nyt shoppingsted – her skal jeg da gå amok… jeg har allerede bestilt en frakke, blev næsten nødt til det, jo! Prøv selv at kigge hos Next, hvis du tør… Jeg har dog ikke fået kigget nær nok endnu, da jeg passer mit salg indtil videre.

Det går sådan set meget bedre nu, jeg kan mærke, jeg har fået flere kræfter, men jeg er endnu ikke i stand til at komme op at stå fra siddende stilling på gulvet – endnu. Uden at holde i noget, altså – så der skal arbejdes på sagen. Ikke at det her skønne våde regnvejr indbyder til lange gåture. Det gør det ikke på nogen måde. Jeg skal snart mødes med min søde chef og aftale, hvordan jeg skal køres ind på arbejde igen, når jeg skal starte. Faktisk glæder jeg mig rigtig meget til at starte, selvom jeg også synes, det er lidt mærkeligt. Nu har jeg ikke været der siden juli måned, så det er en særdeles spøjs fornemmelse. Mon de vil virke helt fremmede for mig eller? Nej, jeg tror bare, jeg glider ind med det samme… eller det håber jeg ihvertfald.

Frem »