Title

27. januar 2010

Kom så sol!

Skrevet af Hende selv kl. 09:37 | Twitter

Kom og smelt den forbandede sne langt væk… jeg gider ikke mere. Er der ikke snart én, der får ondt af os stakkels kulderamte mennesker og sender en masse sol og forår henover det ganske land?

22. januar 2010

Hvornår kan du hente den

Skrevet af Hende selv kl. 12:08 | Twitter

Ej hvor lækkert – Damen er blevet dresseret, og jeg kan hente hende. Daniel sms’ede lige og spurgte, hvornår jeg kunne komme. Så jeg er snart godt kørende igen, hvilken lettelse. Det er alligevel noget andet at køre i sin egen bil, selv om det er sjovt at prøve andre bilmodeller.

Så ved man også, hvad man ikke skal have. Her nævner jeg i flæng… Fiat Punto Cult, Renault Mégane… og der kommer forhåbentligt ikke flere ;)

Fint kørende

Skrevet af Hende selv kl. 09:32 | Twitter

Indtil videre er jeg udstyret med en Renault Mégane oppe fra Daniel af. Jeg var oppe med min uartige tøs og aflevere hende til reparation, og som ventet begyndte hun at hyle, da jeg gik. Nu har jeg immervæk lært tricket… så hun blev bragt til tavshed.

Flink værkfører stak mig nøglen til en sort renault… og jeg trak vejret lettet. Hele morgenen havde jeg lidt frygtet at blive sat i Pizzagyngen… men den stod der godt nok også, men helt dækket af sne. Er det mon noget jeg bilder mig ind.. at værkfører smilede, ved synet af mit lettede fjæs dér, da han sagde “Her er nøglen til renaulten derude…” :D

21. januar 2010

Det korte

Skrevet af Hende selv kl. 10:22 | Twitter

Bare et twitterindlæg – har ikke tid til mere lige nu. Det kan oplyses, at efter kedelige gøremål i går – blev dagen straks langt mere spændende ved date med veninde på Fisketorvet. Jeg tror nok vi købte det hele – og vi fandt sågar en ny butik. Det var også i går, jeg fandt et par totalt fede ruskindsstøvler til kun 368,- Bestemt ikke så ringe….

Min dejlige kæreste får tærte i aften, er det bestemt. Tærte med tomater, squash, græsk youghurt og ost – yumm, jeg glæder mig ikke så lidt endda. Og nu er det heldigvis snart weekend, jeg kan dårligt vente!!!

Heller ikke selv om min to-do-liste tårner sig op over min korte person… og truer med at vælte mig omkuld, pløh! Som om :D

8. januar 2010

Whuf!

Skrevet af Hende selv kl. 13:08 | Twitter

Lidt utroligt men faktisk er jeg pisseirriteret lige nu.. og alligevel ikke. Jeg er også en kende overrasket. Min søn er så stor, så han kan sende SMS. Faktisk har han fået en gammel af Bigs’ telefoner at bruge, men det er først nu her, han rigtig udnytter bæstet.

For lidt siden fik jeg SMS fra søn. “Hvordan?”. Andet stod der ikke. Nejnejnej og atter nej. Jeg blev ikke spor skuffet over, at der ikke stod andet, heller ikke selv om jeg havde skrevet en rigtig sød sms til ham i morges, hehe. Jeg fortalte at Bedstefar havde brækket armen.

Altså.. den dreng. Han bliver sgu læge eller sådan noget. Allermindst. Eller raketforsker. Han skider alle konventioner et stykke og går lige til benet. Sådan dér. Det eneste, han ville vide – var

Hvordan

Dygtig dreng eller noget?

Og irriteret er jeg ikke mere.. for mens jeg har været hér, er systemet gået i gang igen.. så nu kan jeg atter få noget fra hånden. Totalt godt!

9. december 2009

Det er ONSDAG

Skrevet af Hende selv kl. 13:10 | Shoplinks,Twitter

Aldeles uinteressant indlæg… bare vent! Alligevel så meget helt bestemt en dag, jeg vil huske i rigtig lang tid. Altså, jeg har sagt det før, min chef er sød. Og jeg siger det gerne igen og igen. Han er sød. Han er sød.

I dag fik jeg lige en masse ros og skulderklap. Det var så aldeles uventet, så det var virkelig heldigt, jeg sad ned. Ellers var jeg trimlet omkuld på gulvet.

Jeg blev så ustyrligt glad, så jeg trallede rundt. Og nååååre… så var det jo, at jeg kom til… altså det der med at komme til – altså jeg har ikke bestilt noget endnu. Men jeg har netop købt det ny Costume, og der så jeg en ring, jeg tror, jeg må eje… Ringen kan fås hér – og så har de sgisme også meget andet fedt! Check det selv ud…

Gid Big var her, så skulle jeg nok vise ham, hvor glad jeg er… for dét er jeg. Kan man være andet, når man er så heldig?

30. november 2009

Der er også hot

Skrevet af Hende selv kl. 13:04 | Links,Twitter

På sådan en rigtig kedelig tågetgrå flabby novemberdag er det nu også meget rart at springe frokostpausen over og sidde og surfe lidt. That is, jeg var nede og spise – mad skal der til, men det tager forholdsvist kort tid at få hældt maden indenbords, når det eneste selskab er ens egen indre tankestrøm.

Tilbage igen sidder jeg og checker MiuMiu ud på Yoox, det er virkelig et slaraffenland uden lige. Jeg har endnu ikke hjemtaget noget derfra, selv om jeg har øjet et par skønne Dries Van Noten sko, jeg er blevet vild med. Dog først til foråret… så er de måske også billigere, pt står de til 2K… og det er jeg nok lidt for nærig til, trods alt…. man har jo et standpunkt, til man tager et nyt! Faktisk tror jeg nok, jeg snart vil smutte ned og hente en pose guf i automaten!

Bagefter sidder jeg og drømmer mig lidt væk i Audrey Tatou-stil, som jeg ved, man kan finde på Net-a-Porter, prøv selv at lure lidt. Det er virkelig lækkert og stylet. Det er et superfint sted at redde sig lidt luksus, hvor det ikke er alt for dyrt – ellers er det også værd at lure lidt hos Haburi.

Det er efterhånden godt nok længe siden, jeg har shoppet hos Haburi, men det sidste, jeg købte dér, var et par Levi’s – der var syet på en anderledes måde. De har deres helt egen kant. Anderledes, det er jeg nemlig.

Nogengange mere end andre. Nu jeg tænker efter, så har jeg vist mest min egen stil, jeg lægger mig ikke rigtig efter nogen bestemt eller efter andres stil. Og så er det jo også rart at skifte type, det kan være ret sjovt.

Big og jeg er forresten blevet inviteret til glögg hos en tidligere kollega, det bliver sjovt, tror jeg. Og så smager glögg altså også sindssvagt godt, hvis man ikke får kastet for mange æbleskiver ned samtidig.

Vi prøvede i øvrigt med chilinuts fra Estrella, sidst vi, her for et par uger siden, fik glögg. Det er absolut NO GO. Ens smagsløg blev dybt og totalt forvirret. Det er også temmelig cranky at gå fra varmt-krydret-lækkert til knasende-stærkt-chili-krydret. Lækkert ja, men at foretrække med kold cola eller rødvin…

Nå.. Net-a-Porter, jeg kommer…

27. november 2009

Stadig ingen hjerneaktivitet

Skrevet af Hende selv kl. 14:51 | Links,Twitter

Jeg kan lige så godt erkende det. Jeg ér ikke til noget i dag. Så lige endnu et indlæg med link, bare fordi jeg er så glad for sko fra Shoeboks. Det skal bare være en regulær str 38 til mig, tak kære giver…

I skabet står der vist også omkring 3 eller 4 andre fede par sko fra Naughty Monkey, og jeg skal vist have et par mere, kan jeg se… hm.. kommer i tanke om, at min mor ikke har givet mig fødselsdagsgave endnu, hehe.

Fem minutter i stolen

Skrevet af Hende selv kl. 13:14 | Links,Twitter

Advarsel… tanketomt og hjernedødt, ironisk og uinteressant indlæg, jeg fralægger mig ansvaret lige nu og læner mig tilbage…

Jeg trænger til en lille pause, kan jeg mærke. En af den slags, hvor arbejde er en by i Rusland, og hvor det bare er at sidde og lytte til kollega’s DAB, der spiller stille ved siden af. Kigge ud på gangen, hvor to gruppemates har det lidt sjovt. Det er dejligt at se… Og så lige et par links, jeg er faldet over, skal der også være plads til i dette twitter-indlæg.

Det ér da også rigtigt, i denne vintersæson kan man ganske enkelt ikke leve uden denne her pragtfulde hue, med det mest særprægede mønster… i den lækreste kelim-uld til at varme dine ører… eller det var måske slet ikke meningen, du skulle have varmet ørerne? Brug denne skønne sag sammen med en piget kjole, et laaangt halstørklæde og en clutch samt et par snowbadger-støvler (særdeles long hairy støvler med flade såler og overdænget med knapper, snore og andet godt, red.). Du finder drømmehuen her – den kan endda fås i hele tre farver… Derudover har shoppen også et større udvalg af andre lukulliske beklædningsgenstande til både dig og dine venner (altså de få af dem, der ikke går ind for håndlavede, personlige gaver)…

Hos Brandos har jeg bare luret på et rigtig sødt par sko – der er pink indeni… bare fordi de ér pink dér.. så! Ellers er de sorte. Men det er fordi jeg synes, jeg mangler et par sko med rem over vristen og en knap! Desværre kan de ikke fås i str 39, jeg har skam haft købt dem i 38, men fordi min fod ikke kunne opereres mindre, måtte jeg opgive dem. Øv.

Til gengæld har ShoeAbuse nogen ubersemicool over-knæet-støvler. Jeg har stadig traumer af at have solgt mine over-knæet fra Bianco af… nej, det er løgn i min hals. De støvler var lige præcis for lange, for stive og for varme i ægte læder. Jeg er fristet af dem hos ShoeAbuse, men jeg mangler ligesom ikke nogen støvler. Faktisk skal jeg have solgt mine Ecco støvler, jeg købte forrige måned. Det tror jeg ihvertfald, jeg vil gøre…

20. november 2009

Den korte af den korte

Skrevet af Hende selv kl. 13:20 | Shopaholic,Twitter

Skønt vejr i dag, jeg bliver helt glad og afslappet. Pludselig gør det ikke noget, at jeg skal tilbringe formiddagen nede i “rummet”. Det er dér, hvor alle automaterne står. Og ved gud, det er det mest enerhverende, jeg har prøvet i lange tider.

Den fede hat, jeg købte blev flashet på vej til lægen i morges.

Der var jeg nemlig nede og få min B-12. Og hun besvimede ikke engang?? Det er jo ellers længe siden, min bagdel har set solen? Så fik jeg også taget blodprøve. Kaliumværdierne skulle måles. Det var her efter, jeg for et par uger siden fik konstateret et uacceptabelt lavt kaliumniveau, og måtte besnakke venlig apoteker til at udlevere receptmedicin. Gudskelov jeg har så godt et kendskab til lægemidler, ellers var han da aldrig hoppet på min historie. Og nu var det også kun kaliumtilskud, så det får være…

Hat blev også flashet på vej til arbejde – og da jeg står foran spejl og purrer op i hattefladtrykt hår, siger forbiløbende kollega “For satan, du ser også bare godt ud!”. Jeg smilede, alt hvad jeg kunne og sagde “Tak i lige måde!”. Og yep, det nye garn, jeg fik i forgårs, er faktisk temmelig flot, det siger de andre ihvertfald.

Så var jeg også lige forbi Bæver-marked og finde ny parfume. Den kommer om et par dage…

Frem »