Title

12. august 2015

Nyt tiltag – skulle man??

Skrevet af Hende selv kl. 13:44 | Shopaholic

aldoreinelleTiden ændrer sig – og jeg prøver at følge trop. Blogs er ikke døde, men de er konverteret til en langt mere egocentreret del, end nogen sinde tidligere. I dag blogger man om, hvad man køber af tøj og sko – og egentlig er det da også underholdende – plus man kan få mange gode ideer til egne styles.

Jeg har fx lige været en tur i UK (online) og der indkøbt en rigtig lækker sort jumper med V-hals i sort caschmere.. 100% cashmere. Mindre kan ikke gøre det, der er noget med den der blødhed – og så gør det altså også at tøjet bare sidder.

Endvidere blev jeg også fristet på vejen hen over DK igen, til at besøge ALDO – og her blev jeg syndigt forelsket i et par sandaler. Jeg forestiller mig, de skal bruges hen over sensommeren – hvor det tegner til Indian Summer, ihvertfald hvis man skal følge opråb om hedebølger i Europa. Så.. er det jo en meget god ide med et par nye sandaler – som jeg vil bruge til et par helt almindelige slidte cowboyshorts – og nej, de er såmænd bare fra Vero Moda – og afskyeligt gamle (dvs. 4-5 år gamle).

Her kan du se et foto af de lækre sandaler – og måske bliver du også fristet? De sagde (2)

13. september 2011

Louboutin sko.. yes!

Skrevet af Hende selv kl. 15:23 | Shopaholic,Shoplinks

Og uh.. oh… nu var det jo nærmest et tilfælde, jeg kom forbi siden her. Hvis man er til de kendte Christian Louboutin sko med de markante røde såler, bør man suse en tur forbi. Priserne er absolut rimelige, skoene koster kun lige en tusse 😛 Det er helt sikkert, jeg kommer forbi, når tiden nærmer sig den årlige julefrokost på jobbet, hvis ikke mit skoskab kan byde på noget spændende 😉 Vær’sko’ 😉

6. juli 2011

Stem lige på min kjole, hva’?

Skrevet af Hende selv kl. 21:25 | Shopaholic,Shoplinks,Sjov

Ja, så er jeg blevet kjoledesigner, godt nok kun in spé… men lidt er vel altid noget 😉

Værsgod at lure med her ->

Hjælp mig med at vinde. Stem på min kjole her!

24. juni 2011

Køb dine ny sko hos Notabene

Skrevet af Hende selv kl. 13:33 | Shopaholic,Shoplinks

Det faldt sig så heldigt, at jeg lige for nylig faldt over en dejlig side, med nogen rigtig fine sko. Prøv selv at tage en lille tur rundt hos Notabene, hvor der pt. er udsalg Notabene, det er da næsten umuligt ikke at finde nogen sko, der falder i ens smag. Der er et stort og bredt udvalg af alle slags sko, og priserne er ikke på niveau med Brandos, der tilgodeser alle størrelser pengepunge.

Nu jeg er i gang, skal det også lige nævnes at populære Day, Birger et Mikkelsen har udsalg på deres lækre tøj, og du må da straks skynde dig ind på siden og se, om ikke der er noget, der frister nok til at indtage den næste plads i klædeskabet. Der er noget for både kvinder og mænd – så… mon ikke man kan finde en gave til kæresten også… 😉

25. januar 2011

Tøsedejlig shoppingtur

Skrevet af Hende selv kl. 21:30 | Shopaholic,Venner

Først vil jeg lige glæde Eder og smide et shoppinglink med lækkert og spændende tøj, besøg selv Nué CPH, der er et dejligt, varieret og spændende udvalg af diverse rariteter. Please equip… Det har jeg gjort i dag, jeg “kom til” at købe et Burberry Cashmere scarf, jeg faldt over det – og det formelig kaldte på mig. “Køb mig… jeg er bare noget så lækker… meget mere lækker end ham italieneren, der kørte strandbussen, da du var 15 år!! Lokke – lokke!!!”.

Som sagt, så gjort – ikke dårligt. Jeg griner stille ved tanken om, at Kusinesøsteren for lidt siden sagde “Jamen det er DIN skyld, du præsenterede mig for GUDESIDEN!!!” (trendsales). Det var, da hun forklarede, at hun havde købt en lækker strandkjole fra fristende Desigual. Jeg har også en på bedding her, men afventer lige nærmere detaljer.

Endnu en gang lykkedes det undertegnede og SødSmukVeninde at komme afsted på en længe ventet tur, denne gang var vi blevet enige om at henlægge vores raid til Fisketorvet. Der er jo så mange butikker, som alle og enhver nok er klar over. Noget andet var så, at det tilsyneladende var os umuligt at finde noget. Vi gjorde ellers en ihærdig indsats ved ankomsten, efter at de obligatoriske superdejlige gensynskram og begejstrede udråb var overstået.

Vi øjede straks en slags cardigan, og blev enige om at prøve dem. Desværre var der ikke nogen af os, der kunne se ideen med pasforment. Der var ganske enkelt ingen pasform? Medmindre det da var planen at man skulle ligne en udstoppet bepelset rullepølse? Det var det sikkert ikke, men hverken SødSmukVeninde eller jeg selv var synderlig opsatte på at komme til at brillere på forsiden af årets tabermagasin. Så vi droppede alle planer om at åbne taskerne og forlod straks stedet. Hvor var det morsomt, det var som et par skoletøser. Viftende os om næsen og med selvsamme i sky af forargelse over dette ringe stykke tøj, sejlede vi afsted. Den slags positurer holder imidlertid ikke særlig længe, inden vi grinende krammer og går videre.

Det var ikke engang, fordi vi ikke prøvede – men der var ikke rigtig noget tøj. Kun i Esprit, fordi SødSmukVeninde havde et gavekort, der skulle bruges. Skægt nok skete det endnu engang… ved ikke lige for hvilken prins.. En gang mere for Prins Knud eller.. øh, nå men altså vi købte to nøjagtig ens kjoler. Der var jo de fedeste lommer i skidtet, så den skulle bare med hjem. Derefter var der ligesom gået hul på bylden – og vi faldt ind i Paw sko, hvor der var de lækreste cowboy shoeboots. Nuiiii – ikke dårligt. Bagefter var vi i Matas, da SødSmukVeninde skulle have den samme chokoladebrune Chanel-neglelak, som jeg har. Det var den, jeg købte sidste år, da jeg var i Charlottenlund 😉 Hun blev nemlig også forelsket, da hun så mine negle… sådan som det skete for mig, da jeg øjede flasken inde i boutiquen. Apropos, hvor er jeg bare misundelig på, at hun snart skal til London… iiih… jegviloss’jegviloss’.

SødSmukVeninde og jeg ramte også Bianco sko, hvor hun scorede de feeeeedeste støvler. For pokker da, det var hvad man kalder et superkøb. Genialt, tillykke du søde! 😉 Og jeg klager heller ikke, hehe! Hun ved godt, hvorfor… og ja, jeg har mange støvler, jeg ved det godt. Da vi således havde raidet på det groveste, følte vi os pænt brødflove. Det hjalp restaurant Butterfly os med at komme over – og vi fik dejlig middag, inden vi skyndte os i Føtex for at foretage et bagholdsangreb på Mix-selv slikket. Hehe, det er hvad man kalder en superhyggelig tur – tak for den – igen. Jeg glæder mig rigtig meget, til næste gang vi skal mødes. Der går forhåbentligt ikke så længe, men det tror jeg nu heller ikke.

17. december 2010

Snart er det jul

Skrevet af Hende selv kl. 10:35 | Det sker,Shopaholic

Det er faktisk mere sandt end man tror, for de fleste er juleaften jo 24. december, og det har det været de sidste 2010 år, eller noget… Imidlertid lever vi mennesker ikke helt på samme vis, som tidligere. Det betyder jo så, at hvis man gerne vil være sammen med sine kære netop juleaften, eller rettelse – man gerne vil holde juleaften sammen med sine kære, kan det godt blive lidt besværligt.

Heldigvis er det jo sådan, at juleaften er den aften, du vælger, det skal være det. Ligesom jeg har valgt at d. 18. december er juleaften hjemme hos mig. Børnene skal være hos deres far d. 24. december, og de er rigtig kede af det. Det skærer mig i hjertet, jeg skal ikke komme ind på nærmere detaljer her, men det er hårdt at vide, at de så inderligt gerne helst ville være hos mig juleaften. Derfor bliver det “rigtig” juleaften i morgen aften. Jeg laver lækker julemad med risalamande og det hele. Anden er dog erstattet af julemedister, hehe. Ellers er alt som det plejer.

Så skal der godt nok hygges gennem og spises. Ikke mindst det sidste… Så skal der også pakkes gaver ud, og jeg ved, at begge børn er meget, meget spændte. Det er næsten gennem børnene, at man hele livet genoplever glæden ved julen gang på gang, selvom indrømmet… jeg er som et lille barn juleaften. Jeg er helt og aldeles vild med at pakke gaver op og give gaver, jeg elsker det – det er så hyggeligt 😉

Familiekrise angående nytårsaften er afblæst, heldigvis. Jeg føler mig faktisk helt voksen, fordi jeg har sagt fra på en god måde – og er kommet helskindet fra det. Det handlede om det odiøse i, at man når man er inviteret som gæst ikke inviterer andre med… Gør man sådan noget, kan man risikere at invitationen bliver trukket tilbage – og det var, hvad der lå i luften. Heldigvis valgte den inviterede at komme og hygge – som den oprindelige hensigt også var 😉

Jeg mangler nu “kun” lidt gave til Mor og til far… Lillebror har jeg klaret på mest elegante vis, så det hele er næsten klart. Det eneste jeg er totalt bagud med – er julekort. Jeg skriver gerne julekort – bare sådan et par stykker, hver jul – men igen i år er Ældsteveninden kommet mig i forkøbet. Du godeste, jeg har bare ikke tid til noget, går det op for mig. I dag – efter at jeg har guffet JB’s dejlige kransekageguf og drukket Chefens boblevand (har forresten fået ny chef…), skal jeg hente unger – og vi skal på posthuset efter min fine ny frakke fra Desigual, jeg har ventet på i en måned… håber virkelig den er lækker! Billede følger en anden gang. Så skal der koges risengrød – selv om Yngste sagde BARPFFFFFFF:::: og stak tungen ud i en rædsom grimasse, da hun fik at vide, hvad menuen står på i aften, hihi.

Der er forresten også kommet Ecco ankelstøvler til huse – de er skønne at gå i på arbejdet. Jeg tager dem pænt med i muleposen, for ikke om de skal ud i sneen og ødelægges af eventuel saltning og andet godt. Billede af disse følger også en anden dag, her i verdensfirmaet er der lukket for adgang til ftp-services, så derfor ingen billeder… endnu. I stedet vil jeg gnaske lidt mere blomkål og nyde, at der er weekend lige om hjørnet.

12. december 2010

Der skal spares op skal der!

Skrevet af Hende selv kl. 23:51 | Billeder,Shopaholic

Jeg har jo fundet den… den der min nye taske. I L. K. Bennetts i London! Hm… altså lige nu forekommer den idé, hende Shopaholic’en fik i Shopaholic i Medgang og modgang super. Man bliver selvfølgelig gift, og man kan godt ønske sig tasken i bryllupsgave. Nå.. ikke? Nej, den er lidt langt ude… I know – men ideen er sjov – og jeg kan lide den 😛

Er den ikke bare lækker… jeg skal helt sikkert lægge noget til side, og så får L. K. Bennett besøg af mig. Det er helt sikkert 😉

Pyha jeg tror jeg kan nå det

Skrevet af Hende selv kl. 22:55 | Årets gang,Shopaholic

For første gang i rigtig, rigtig mange år er jeg næsten på forkant med julegaverne… jeg er faktisk lidt forvirret og rundt på gulvet over det. For vant er jeg bestemt ikke til at være dén, der har indpakkede gaver (dog uden navneskilt på) liggende i poser på entregulvet. Nu gælder det om, at jeg får sat navneskilte på, inden jeg glemmer, hvad der er til hvem. Men… jeg mangler faktisk kun min far nu – næsten – og så en ting mere til min mor + en meget lille dims til min lillebror!

Jeg vil ikke sidde og skrive ned, hvad jeg har fundet på til nogen – for jeg ved, at flere læser med her. Dog er det helt sikkert, at min mor aldrig lægger vejen forbi. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men hun siger, at hun ikke synes, det tilkommer hende at læse. Jeg tror faktisk, at hun tror, at det er min private dagbog. Hun kan ikke rigtig gennemskue bloggerkonceptet…

Til Ældste har jeg købt en mobiltelefon, og jeg skriver det – for han ved det godt. Han har faktisk selv valgt den – fordi han egentlig ikke rigtig ønskede sig noget, som han sagde. Jeg ved ikke, om det er godt eller skidt, at en dreng på ni år ikke ønsker sig noget? Jeg tror egentlig, det er et godt tegn. Hvis du spørger mig, så nej, han mangler ikke noget. Til gengæld kan Yngste tømme hele fætter KR-butikken. Jeg tog den nemme løsning, gav hende kataloget og sagde “Kryds det af, du IKKE ønsker dig!”. Det var så meget nemt, for jeg fik et katalog retur, hvor der var max 10 krydser. Hun kan bruge det hele, det er helt sikkert og vist!

Det er faktisk blevet nemmere, det med julegaver og børnene nu… Tidligere var det jo alfa og omega, at der var helt præcist lige mange gaver til hvert barn fra Mor. I år fornemmer jeg, at det ikke betyder helt så meget. For det første er Ældste blevet ganske prisbevidst, han forstår, at nogen ting koster mere end andre – og at man somme tider kan få flere ting til én tings pris – hvorfor ingen på dén måde bliver snydt. Umiddelbart tror jeg dog ikke, at jeg vil afprøve den i praksis på Yngste. Hun forstår nemlig ikke helt, hvad det går ud på – for hende tæller det, hun kan se. Og hvis Storebror får så meget som én pakke mere at åbne, end hun – så er fanden løs. Jeg er helt sikker… jeg kender skam min lille rackal… og dét bedre, end hun tror.

Jeg har haft en ganske vidunderlig weekend, der som sædvanlig er drønet afsted som syv vilde heste i en kokainrus. Var i Hillerød i går, men for en meget sjælden gangs skyld fik jeg ikke shoppet noget som helst. Faktisk sad kortet ganske godt fast i min pung, ret usædvanligt. Nu er det jo også sådan – at jeg går og frygter, at vores flinke postbud snart vil pådrage sig en større (men forhåbentligt ikke varig) rygskade, så på den måde går det lige op. Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig som et lille barn, selv om det ville bedrøve mig meget, hvis mine forudsigelser omkring postbudets ryg holder stik. Iøvrigt har jeg fundet ud af, hvilken vinterstøvle, jeg skal have. En Bumper, selvfølgelig. Den med zebrahår… den er lidt semi-fed på den gode måde. Faktisk har jeg også prøvet den, og min fod var næsten ikke til at få op af støvlen. Det tror da pokker. Hvilken fod gider hoppe ud af en fantastisk dejlig støvle, for at blive stukket ned i et par afdankede og kedelige støvler… der endda ikke engang er tætte. Det er ikke fedt at vade rundt hver dag og få en våd sok, det kan jeg godt hilse at sige.

Uh, jeg sidder jo nærmest og glæder mig til i morgen, når vi skal pynte op. Faktisk kom jeg til at købe en lille juleting – en fuldstændig åndssvag – men sød – lille snemand med snoet hat og glimmer på. Jeg siger dig, det var de der forbandede swarowskisten, der gjorde udslaget. Når jeg ser noget, der skinner, kan jeg da ikke komme til, hurtigt nok. Uhm… mon man skulle kigge på en lille Pilgrim-dims til moderen min, bare for lige at sondere, hvad de har til kæden. Hovsa… der var da basis for et ønske til seddelen – sølvkæden, den lange fra Pilgrim, som jeg har i guld – jeg ønsker mig den kæde i sølv… bingo! Og en lagkagekniv, ikke specificeret mærke – den skal bare være pæn og god at skære lagkage med…

10. december 2010

Det blev tid til decembershopping

Skrevet af Hende selv kl. 11:24 | Familie/venner,Shopaholic,Shoplinks

Vi snakker altså ikke julegaver – slet ikke. Det er kun mig, åbenbart, der ikke har købt så meget som én julegave, eller det passer nu ikke helt. Ældste har endda selv valgt sin julegave sammen med mig – så nu går han og glæder sig til, han får den… Jeg forstår ham godt.

I går var det endelig blevet tid til at mødes med SødSmukVeninde, du godeste hvor jeg også glædede mig til at ses igen. Det var også ufatteligt hyggeligt, det er det altid. Og spøjst egentlig, for der kan desværre godt gå helt op til et par måneder (det synes vi ikke er så godt, men det sker) mellem gensynene – men en ting er sikker som amen i kirken… at vi fra første øjekast sludrer løs om alt mellem himmel og jord.

Faktisk tror jeg, at udenforstående ville undre sig lidt, hvis de overhørte vores snak. Vi springer ping-pong mellem emnerne, fordi vi godt ved, vi nok ikke kan nå det hele, så skidt med det… tingene kommer ud drypvist og der broderes og væves videre på løse tråde. Alt sammen i bedste forståelse og ledsaget af dejlig mad og det bedste selskab. I går blev vi enige om, at der faktisk ikke “var noget” – og Vero Moda var ekstremt kedelig. Det gjaldt begge butikkerne. Både den foroven og den i underetagen. Eller måske var det bare fordi vi ikke mangler noget, sagde SødSmukVeninde. Det gør vi nu altid, det er bare om at finde det 😛

Vi fik kigget på vinterstøvler – og opgav det igen, jeg kunne ikke se nogen, der fristede nær nok. Til gengæld fik vi begge to en ‘feeling’ , da vi var i Company’s. Så vi kom ud med en pose hver, og det er ikke løgn – indeholdende samme bluse – med fine biser og læg og smock var de. Den eneste forskel var farven, SødSmukVeninde har sådan nogen gode farver, så hun kan have nogen farver, som jeg ligner døden fra Lübeck i, hihi. Sådan er der så meget.

Apropos shopping anbefalede SødSmukVeninde mig at kigge på Nordstrøm – genialt. Men det er et farligt, et meget, meget farligt, sted – så er du advaret. Så du skal ikke hænge mig op på det, hvis du bruger hele næste måneds budget dér. I går var det et par fancy og særdeles lækre Ecco støvler, der var målet. SødSmukVeninde har scoret dem, nice – så really nice. De brune, som nogen måske har set i Ecco’s reklame – ankelstøvlerne, der faktisk har været udsolgt stort set, siden de åbnede salget for dem. Dem som ikke kunne fås på Ecco’s hjemmeside – men derimod hos Nordstrøm! Halleluja!

Mad fik vi også – det var da lige, så man nåede at spise en masse, altimens snakken flød. Vi spiste på Café Butterfly, derude i Lyngby storcenter. Fin betjening – og alt til sin tid… vi delte en omgang nachos med kylling og guacamole og det hele. Det er bare rigtig hyggeligt at dele sådan en tallerken, selv om vi sjældent, eller aldrig, kan spise helt op – og det var så inden chili con carnen, vi fik til hovedret. Da vi havde spist, var klokken så mange, at vi blev enige om at fortsætte løjerne i næste måned. Så kan vi gå og glæde os til det, hihi.

Dernæst fandt jeg den clutch, vi havde stået og sukket over i Neye… men som vi begge syntes måske var lidt kinky, en fræk orange farve. Præcis som clementiner var den i farven, og superskøn indvendigt. Sådan én, man kan bo i. Men den var orange… Vi gik derfor igen, men den har åbenbart grundfæstet sig i hukommelsen – så jeg måtte bare lede efter den i dag. Og ja, den er farlig, vel er den så!

Næste gang vi skal ud og give den gas bliver på Fisketorvet – det var vist for længe siden, vi havde huseret dér… selv om Sillebroen blev vendt. Desværre er Sillebroen ikke særlig velassorteret – centeret er ikke stort nok – meneh.. som jeg kom til at tænke på bagefter – så har Frederikssund jo en ganske udmærket og meget hyggelig gågade, som man vist godt kan gå langs for at komme til Sillebroen. Det gør vi en anden god gang, tror jeg 🙂

13. november 2010

Wishlist på nettet

Skrevet af Hende selv kl. 18:49 | Billeder,Shopaholic

Genialt, siger jeg bare – selv om man vist nok ikke kan tilføje denne her til sin wishlist. Jeg er vild med den – og jeg ønsker mig den… men først skal man jo lige se, hvad London byder på, når vi kommer så langt. Jeg tror ungerne glæder sig til mormor kommer og bor der, så længe 😉

Bare så søt… og jeg ved, at den vil klæde mig helt fantastisk godt… Ann-Marie Dress DKK 429, Jeane Blush - NELLY.COM

Frem »