Title

12. februar 2010

Endelig fik hun myth

Skrevet af Hende selv kl. 10:26 | Årets gang,Billeder,MMORPG

En hård kamp ventede i går aftes, og det blev også lidt sent, før vi var færdige og havde fået tæsket alle de mobs, vi skulle. Mange havde updates på forskellige mobs, der var Leviathan og mange andre. Jeg sad som backup og ventede på, at vi skulle have Nexona.

Scarlaine

Big holdt mig lige ajour med slagets gang.. og pludselig lød det, at det var min tur. Jeg skulle have Scarlaine på i en fart – og ind kom hun også. Jeg har ikke set Veeshans Peak selv før, det plejer at være Big, der spiller min main Millarca… så det var ret sjovt at se. Heldigvis blev jeg coh’et over til slagmarken, da jeg kom ind i zonen.

Der var stor spænding fra min side, kunne vi mon få Nexona ned – jeg havde ikke behøvet bekymre mig, for han kom fint ned. Det lykkedes mig også at holde liv i min gruppe – og da så Nexona var nede på 1% liv, lavede jeg Verdict – og væk var han.

Og så fik Scarlaine Krewlornswath af Nightfall sit mythical weapon – sooooo really nice! :D

17. marts 2009

Millarca got myth

Skrevet af Hende selv kl. 12:05 | Årets gang,MMORPG

Det skete forresten også – at min toon, Millarca, efter hård kamp og mange, mange, mange raids med Harpers of Norrath fik sit mythical våben. Det er en stor begivenhed, og jeg må hellere bringe et billede fra aftenen forleden, hvor hun modtog sin myth.

I øvrigt, hvis du lige undrer dig over navnet på kategorien, denne gang? MMORPG betyder Massive Multiplayer Online Role Playing Game, og er således en ret praktisk fællesbetegnelse for alle de mange online spil, der findes efterhånden.