Title

6. juli 2011

Stem lige på min kjole, hva’?

Skrevet af Hende selv kl. 21:25 | Shopaholic,Shoplinks,Sjov

Ja, så er jeg blevet kjoledesigner, godt nok kun in spé… men lidt er vel altid noget 😉

Værsgod at lure med her ->

Hjælp mig med at vinde. Stem på min kjole her!

30. marts 2011

Gamle kællinger duer ikke

Skrevet af Hende selv kl. 13:39 | Det sker,Sjov

Dagen skal tilbringes på en af de rigtig, rigtig gode måder, og jeg er endda så heldig, at det bliver i det ideelle selskab. Det er jo sådan, at SødSmukVeninde og jeg har aftalt, at vi skal ud og hygge os lidt i dag.

Derfor har ungerne og jeg også haft umanerlig travlt med at få pakket så meget som muligt ned, de sidste tre dage. Vi har virkelig også nået en masse, og jeg er imponeret over, så god en hjælp Yngste har været. Hun er sådan en praktisk lille pige. Spændende, hvad hun en dag vil være.

SødSmukVeninde og jeg har også aftalt, at i dag står menuen på shawarma, fra den gode pusher i Lyngby – for jeg synes bare, at hun skal smage den. Det er jo helt vildt, så lækkert det mad er!

Solen skinner – og jeg glæder mig virkelig til fyraften.

I øvrigt har jeg nu for 2. gang, inden for meget kort tid, hørt noget sjovt. Måske skal man have lidt sort humor og selvironi for at kunne se det sjove i det, trods alt. Det skete jo, at jeg først fra den ene hørte, at “hende der var sgu ikke noget for ham – for hun var jo på hans egen alder!”. Omtalte mand er langt over de fyrre. Jeg kunne ikke lade være med at brokke mig lidt i sjov.

Så gik det hverken værre eller bedre, end at Konsulent, i en anden sammenhæng, roste sig selv, for at have fundet en kone, der var omkring ti år yngre end han selv. “For de der k….. på min egen alder er sgu for gamle!” lød det. Jeg havde godt nok svært ved at skjule mit latterfnys…..

På samme måde går det så fint. Der er nok én til alle, hehe. Jeg har til morgen i EkstraBladet (sladderavis, red.) læst, at kvinder i 40’erne nu foretrækker at finde yngre mænd. Ergo må kvinder jo tænke nøjagtig det samme. At hanhunde over de 40 er nogen gamle hønisser. Sådan er der jo så meget… men sjovt var det under alle omstændigheder. Og nej, jeg fortalte ikke konsulenten, at andre af hans køn delte samme opfattelse 😉

20. januar 2011

Du skal ikke være en tøsedreng

Skrevet af Hende selv kl. 09:28 | Billeder,Sjov

Hvis du altså nogensinde skal handle hos ham her 🙂

Jeg synes faktisk, han er utrolig charmerende – en rigtig vrissen mand af den gamle skole. Det er da også helt fantastisk, at manden ikke har haft en sygedag i over 20 år, se selv 😛

5. oktober 2010

Jeg vidste ikke de havde flere?

Skrevet af Hende selv kl. 10:06 | Billeder,Det sker,Sjov

Det var en rigtig trist historie at læse om skuespilleren Tony Curtis død for kort tid siden. Derfor var det måske også lidt malplaceret, at man også finder fejl i omtalen af stjernens bisættelse. Fx anede jeg ikke, at USA rådede over flere flag. Jeg kender Stars & Stripes, men kender man til andre flag? Jeg spørger bare?

28. september 2010

Pærepose?

Skrevet af Hende selv kl. 22:07 | Sjov

Det lyder godt nok meget uhyggeligt, at Netto i Rødovre er blevet røvet af en ung fyr med splatterpistol. Gad vide om det så er årsagen, til at han rendte rundt med en pærepose. Jeg er ikke helt på det rene med, hvad en pærepose mon kan være.

Han havde selvfølgelig det obligatoriske røveroutfit på – i billedet ses sort elefanthue, måske med kvast, sorte bukser og sort overdel. Gad vide, hvornår røverne opdager, at modebilledet har ændret sig lidt, så det ikke længere er sort men gråt der er hot…

Mon ikke vores dygtige ordensmagt snart får fingrene i fyren?

20. april 2010

Spøjs frokost

Skrevet af Hende selv kl. 20:55 | Job,Sjov

Vi sidder og spiser og snakken går som den plejer, hyggelig ping pong. Af en eller anden grund har jeg fået clipset mit adgangskort fast i min bluses halsudskæring. Desværre hænger kortet så måske lige et lidt forkert sted, hvor man normalt bliver lidt rød i kammen, hvis mændene kigger længere end normalt. Men igen… det kommer nok an på intentionerne hos den, der kigger. Antennerne var imidlertid klappet fuldstændig sammen, da jeg havde travlt med at dissekere min mad. “Knips” lyder det så… fra ham lige over for.

Han har et eller andet underligt blik på. Vil i kontakt, det er helt tydeligt. Jeg kigger spørgende og lidt ligegyldigt, da jeg jo har travlt med min mad. Og han har et eller andet twist med mig, jeg ved ikke helt hvorfor han gider. Jeg gør nemlig ikke. “Æhm….” siger han så og har tydeligt besvær med at holde øjnene fra området ved mine bryster, der gudskelov er dækket af min tætte, ikke stramtsiddende sorte bluse. “Ja??” siger jeg igen. “Hvorfor har du taget adgangskortet omvendt på??” spørger han, og en tyk finger styrer lige over mod mig.

Lige over til og i højde med… Næh, du kan tro nej, tænker jeg, og rykker tilbage på stolen og stirrer på ham. Nu har jeg fået nok. Jeg kigger ham lige i øjnene og siger i min allermest forbavsede tone “Huh? Hvordan kan det være, at du ofrer det SÅ meget opmærksomhed?” mens jeg velovervejet blafrer lidt med kortet.

Ham over for til venstre brøler af grin og siger, at kvinder er udspekulerede. Til ham over for mig lyder det fra de andre gutter “Du kan jo også bare holde øjnene for dig selv en anden gang!”. Jeg griner højt sammen med de andre, for ham overfor har tydeligvis tabt mælet og gejsten og er meget koncentreret om det halvdøde stykke kød på tallerkenen foran ham… Det er altså ikke første gang, jeg har haft en slags episode med ham, så jeg kan ikke lade være med at grine.

16. februar 2010

Bittersødt ikke?

Skrevet af Hende selv kl. 11:49 | Køb og salg,Sjov

Nu har man jeg jo været til tandlægen gentagne gange inden for det sidste år, og det er synd at sige, at det er nemt at finde P-plads. Foran højhuset, hvor min søde tandlæge residerer, er der et begrænset antal p-pladser. Husk, det er jo i city. Den eneste p-plads, der er ledig næsten hver gang er dén med handicapskiltet…

Andre gør det åbenbart også. Jeg blev lige inspireret, da jeg var på et sjældent besøg hos Liselotte. Jeg bliver nemlig vanvittig af den javaapplet med snedrys, hun har kørende. Den er i dén grad generende for øjne, der vil læse…

Jeg har skam overvejet at efterlade mit ene høreapparat i forruden for at indikere, jeg havde al mulig ret til at holde der. Det er så de få gange, jeg har været tvunget til at parkere Golfen dér, fordi en modbydelig rodbehandling ventede inde i højhuset.

Nu har jeg imidlertid fået en bedre idé. Jeg får fabrikeret et lamineret kort, gør jeg! På kortet skal der stå noget, der appellerer til enhvers gode side, selv indbefattet en emsig p-vagt.

Jeg forestiller mig, at der skal stå, at jeg pt underkaster mig en væmmelig rodbehandling – og at jeg beklager, at jeg som følge af dette, har været nødt til at lægge beslag på pladsen. Kortet skal selvfølgelig sættes fast i forruden. Det da virke, ikke? Vil enhver retlinet og ordentlig p-vagt ikke få medfølelse med mig, og lade være med at give mig en bøde? Mon ikke det virker, jeg er lige ved at bilde mig selv det ind… men ak, så nemt går det nok ikke.

Apropos tandlæge vil jeg nu gå i gang med at grave den fine fastelavnsbolle, jeg tog i kantinen, ud – tømme den for sød, god creme og lade resten gå i “arkivet”… fordi jeg kan! Jeg har vist lige fået solgt et par Vera Wang støvler, og dét skal da fejres på behørig manér?

29. januar 2010

Mænd er fra Mars – kvinder fra Venus vol 1

Skrevet af Hende selv kl. 10:48 | Sjov

To kvinder sidder og snakker:
Vi havde sex i går, katastrofe! Han kom hjem fra jobbet, åd middag på tre min., vi havde sex i fire min. og to min. senere sov han.
Hvad med dig?
Fantastisk! Han inviterede mig på middag på restaurant efter mit valg, vi gik hjem det tog ca. en time. Vel hjemme tændte han nogle stearinlys og så havde vi forspil i en time, vi havde vidunderlig sex i mindst en time og til slut, tænk dig, talte vi sammen en time! Et eventyr med andre ord…

Deres respektive mænd sidder og snakker:
Vi havde sex i går. Vidunderligt! Kom hjem fra jobbet, middagen var allerede serveret, spiste, havde sex og bagefter sov jeg. Kan ikke blive bedre. Hvad med dig?

Katastrofe! Kom hjem fra jobbet, strømmen var gået. Fik inviteret konen på middag, ikke godt, men dyrt, havde ikke råd til taxa hjem, så vi måtte gå.

Kommer hjem, ingen strøm, fik tændt nogle lys så vi kunne se. Var så irriteret at det tog mig en time at få den op og stå, og bagefter kunne jeg ikke komme før efter 1 time. Frustrerende! Da jeg endelig kom, kunne jeg ikke sove, mindst en time lå jeg der, til det til sidst lykkedes konen at snakke mig i søvn!!!

Dette var en fin vits fra bedstevennen – og der kommer yderligere reflektion over emnet, senere… 🙂

12. januar 2010

Meh for en stådreng til morgenmad

Skrevet af Hende selv kl. 09:06 | Sjov

Det er jo ikke hver dag, man får sådan en stådreng til morgenmad, når man læser sin morgenavis 😀 Den vil jeg godt dele med dig, se selv her

Historien bagved er ellers ganske uskyldig…. se selv… hehe 😛

11. januar 2010

Mor med sadistisk tilbøjelighed

Skrevet af Hende selv kl. 13:33 | Børn,Sjov

Når det gælder de dér morgener, hvor den lille frøken så ubetinget ikke har lyst til at åbne øjnene, virker kun et par få ting. Og jeg erkender, at jeg nyder at torturere den lille stakkel. Det er nok det der element i det, hvor man sådan kommer til at grine. En af de få ting er så ganske sikkert Hells Kitten 😉

I morges vadede jeg splitterhansjørgen rundt med barnets Hello Kitty-vækkeur, mens jeg hylede af grin. Jeg må virkelig have været morgendizzy… Godt at naboerne ikke så mig, altså! Dette hersens vækkeur er en ret så bastant satan, ikke. Du ved godt, sådan et her – se billedet

Når man sådan hører det der vækkeur huje i vilden sky… “Good morning” hujer det. Altså.. så er det lige pludselig ikke nogen god morgen. Og det synes Cath vist heller ikke. Ud af fjerene ville frøkenen altså ikke her i morges.

Og jeg hentede derfor HK (hells kitten?) og aktiverede bæstet. Som selvfølgelig brægede sit evindelige good morning ud i soveværelset… alt imens det lyser og udsender blink.

Hey, hvor var det sjovt at se tøsen. Hun satte sig straks op i sengen og kiggede forvildet rundt og så enormt pissesur ud. Og glemte jeg at sige, hun slog løs med armene. For den da, moderen var totalt ødelagt af grin. Dét var bare for godt.

Genialt, at hun sådan bliver stiktosset.. og skriger højt af raseri, når det starter… jojo på dén måde er jeg lidt lommesadistisk, hehe. Og målet er nået, barnet er vågent – lige til det sorte af neglene! 😛

Frem »