Title

16. juli 2009

Så blev Migarca ændret lidt

Skrevet af Hende selv kl. 23:07 | Nørderi,Nyheder

Well.. nej jeg har dog ikke skiftet navn – men til gengæld fik jeg fnidder af alt det rosenrøde stads. Det er vel for sørensen sommer nu. Dermed trænger man også til at se på noget nyt, jeg gør ihvertfald. Så jeg skiftede lige udseende på bloggen – tænk hvis det var så nemt at skifte sig selv ud. Men kors hvor ville det dog være besværligt at hitte rundt i alle de personer – og dele dem op, og hvad har vi. Nej, det må være nok, at man er sig selv – bare man husker – at man ikke skal være sig selv nok!

Skulle nogen være i tvivl, så mener jeg – at man skal huske at tænke på andre – og det var så den krølle…

22. marts 2009

Og så kan hun sgu!!!!

Skrevet af Hende selv kl. 16:09 | Årets gang,Børn,Nyheder

Det er i sandhed en stor dag – en utrolig begivenhed. Jeg kan næsten ikke få armene ned igen. Så fedt er det, når man finder ud af den slags om sit barn. Og det er sådan, hver eneste gang. Bare se billederne her, så ved du lige præcis, hvad jeg mener.


Så kunne hun sgu!!!


Og her lige bagfra på cykel – hun er så skidestolt.

Vi var ude og gå en tur, og støttehjulene sad skævt som bare pokker i forvejen… jeg sagde “Hvornår skal du så lære at køre på to hjul?” “Når de der kommer af!!!” gav Yngste igen. Så mødte vi Yngste’s veninde.. på en 2-hjulet, som hun mildest talt var ret usikker på. “Mor.. jeg vil hjem!! Du skal tage de skide støttehjul af – NU!” krævede Yngste. Og som sagt så gjort. Jeg var dog noget i tvivl om forehavendets udgang… men nej, fandme om ikke barnet bare hjulede afsted. Whoa, og moderens hjerte dunkede uophørligt i spænding – men for filan, jo ungen kan sgu cykle!

16. marts 2009

Jeg er totalt sej

Skrevet af Hende selv kl. 14:03 | Årets gang,Nyheder

Hvad skulle jeg gøre uden min rygrad, det er lykkedes mig at lade være med at ryge – også selv om der er sket noget ufatteligt, uforståeligt, vanvittigt sørgeligt. Jeg er efterladt – og nogen har taget en bid af mit hjerte med, og jeg kan godt mærke, at den bid mangler. Med tiden vil den forhåbentligt gendanne sig, så mit hjerte atter bliver helt. Men helvede og patter, det er ikke spor sjovt eller nemt. Jeg håber bare, han passer godt på den bid, nu det ikke kunne lade sig gøre, lige nu.

Det er nu jeg kunne bruge det som en latterlig undskyldning for at begynde at ryge igen. Men jeg vil fandme ikke. Jeg er totalt sej, siger jeg jo. Ikke om modgang atter en gang skal få mig til at falde i og gøre noget, der bestemt ikke er særligt sundt eller godt.

Åh, I guder – nemt er det sgu heller ikke at sidde her lige nu. Jeg er enormt ked af det lige nu, og jah, jeg forstår ikke, hvorfor jeg skal være så ked af det. Fortjener jeg virkelig det. Nej, du gør ej – siger bedstevennen. Han mener, at jeg skal videre i en fart. Jeg er heldigvis ikke helt affældig endnu, så det burde jeg nok kunne komme. Men for fanden, det bliver ikke nemt, når nu det ikke er pling-pling det hele. Yah. Alligevel vælger jeg at se fremad med åbne øjne og åbent sind. Det bliver vel for fanden snart forår.

12. februar 2009

Så kom der søreme også favicon på

Skrevet af Hende selv kl. 17:39 | Nørderi,Nyheder

Nu kunne jeg bare ikke lade være! Det er jo gerne sådan, at når man ser noget, andre har – så sker der to ting. Enten hader du det eller også ønsker du også at få det. Og så er der jo endelig også den tredie option – at du er helt ligeglad. Det sidste var jeg imidlertid ikke, men jeg er enormt god til at opfinde overspringshandlinger, som pludselig bliver meget essentielle.

Heldigvis er jeg tidligt hjemme fra arbejde, og jeg har ingen planer for i aften – andet end at se ER, måske bedre kendt som Skadestuen, fra TV3 kl. 21.00. De har netop startet en ny sæson op, som jeg gerne vil følge med i. Det varer lige nogen timer, før det starter – så jeg har leget lidt med websiden og lagt et favicon på.

Til den, der ikke er klar over, hvad et favicon er – kan jeg oplyse, at de fleste, nok også du selv, har bemærket et ikon – lillebitte, men stadig et ikon, til venstre for URL’en der er oppe. Og sådan et lille ikon ville jeg også gerne præsentere siden med, så det var bare lige at google ordet favicon – og så finde en side og arbejde ud fra. Det var næsten for nemt, når jeg tænker på, hvor besværligt det var for 10 år siden i 1998 at lave et.

28. januar 2009

Bare så skidefedt

Skrevet af Hende selv kl. 15:30 | Nyheder

Ja, jeg kan næsten ikke få armene ned. Så glad er jeg i dag. Tænk at man kan være så ualmindeligt heldig, sådan en helt almindelig onsdag i januar. Kors, hvor det ord, januar, optræder i mine indlæg. Jeg lover, at det holder op! Men alligevel. I morges gik det op for mig, at det jo forresten var i dag, jeg havde en aftale inde på Frederiksberg. Pt. flyder dagene lidt ud i ét, så det var lige et overraskelsesmoment dér. Ej, det kræver lige lidt mere tid, dette indlæg.. så mere senere… Jeg skal lige RINGE lidt…

..to be continued….